OMG: Er bestaat nu bier waar we een mooie huid van krijgen

Drink jij graag wel eens een biertje?! Heerlijk toch. Echter voel je er vaak niet mooier op worden na een paar biertjes. Those days are over ladies. In Japan beweren ze namelijk nu een oplossing te hebben: bier waar je een jonger uiterlijk door krijgt. Say what?

In Japan is het onder de vrouwen een echte rage om alles met collageen te gebruiken. Dit is een eiwit waar je huid elastischer van wordt, en daardoor mooier. En laten we nou net fantastisch nieuws hebben: collageen-bier bestaat. In Japan heeft de alcohol distributeur Suntory een bier ontwikkeld dat vijf procent alcohol bevat en twee gram collageen. Het biermerk heet trouwens ‘Precious’. Aha, we kunnen nu blijkbaar eindelijk dronken worden en tegelijk een flawless skin creëren.

Het is te mooi om waar te zijn, dat vonden een paar echte bier lovers dus ook. Zo zijn zij vervolgens onderzoek gaan doen of je collageen überhaupt binnen kunt krijgen via bier of in een supplement vorm. En gelukkig meiden. De uitkomst is positief. Yes yes yes.

Kom maar op met die biertjes denken wij dan. Maar helaas, de ‘Precious’ biertjes zijn alleen nog maar te verkrijgen in de Japanse stad Hokkaido. Retourtje Japan dan maar?

Ach, in de tussentijd kunnen we wel al andere collageen supplementen bestellen. Zoals bijvoorbeeld het merk Fountain, dit is te vinden op Net-a-porter.

Reageer op artikel:
OMG: Er bestaat nu bier waar we een mooie huid van krijgen
Sluiten