Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 aug 2017

Er komt een nieuw pretpark à la Disneyland dat nóg sprookjesachteriger wordt

Disneyland Parijs is een pretpark waar je het liefst nog vele magische uurtjes doorbrengt. Maar dit fantastische park gaat serieuze concurrentie krijgen. Want er komt een nieuw park in Londen en dat wordt nóg groter met nóg meer mythische figuren.

Een weekendje Londen wordt nog leuker, want Paramount Pictures gaat er een gigantisch attractiepark bouwen. Het park gaat 350 hectare groter worden dan Disneyland Parijs. Er komt een sprookjeskasteel, een stoet van magische wezens, vijfduizend hotelkamers en natuurlijk tal van attracties. Klinkt als een droom die uitkomt toch?!

Londen, here we come!

De attracties zullen allemaal gebaseerd zijn op films van Paramount. Denk aan attracties in Top Gear stijl, in het thema van de Titanic of Star Trek. Ook komt er een indoor waterpark, bioscoop, concertzaal, restaurant en theaters.

Het park komt naast het Bluewater Shopping Centre, aan de oever van de Thames in Londen. In 2019 gaat de bouw van het park beginnen. In 2022 zal dit fantastische park de deuren openen. Wij bereiden ons vast voor op een weekendje Londen.

We denken dat je dit artikel ook leuk vindt: Oh my! Bij dit restaurant kun je pasta eten met Tony Chocolonely

Reageer op artikel:
Er komt een nieuw pretpark à la Disneyland dat nóg sprookjesachteriger wordt
Sluiten