Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 9 aug 2017

OMG JA! De gebeden zijn verhoord: de roodharige emoji komt eraan

Al jaren wachten wij roodharige vrouwen (en mannen) met smart op de komst van de ginger emoji. Elke keer als de aankondiging werd gedaan dat er avocado's en unicorns werden toegevoegd werden wij weer hopeloos teleurgesteld. We do have souls. Maar onze gebeden zijn verhoord:

Je kent het vast, je wilt jezelf uitdrukken met een emoji maar ja blond ben je toch echt niet en zwart haar? Hm, komt niet echt in de buurt. Stom. Op Emojipedia werd er dan ook genoeg geklaagd door mensen met rood haar. Want waar zijn zij in het hele emoji verhaal?

Goed nieuws: het voorstel voor de roodharige emoji ligt klaar. Ook al bestaat maar één tot twee procent van de wereldbevolking uit rood haar, de gingers horen er gewoon bij. Het gezichtje met rood haar staat namelijk op een lijst met emoji’s die nu ontwikkeld worden.

Helaas moeten we nog wel eventjes wachten. De nieuwste emoji’s zullen op z’n vroegst vanaf 2018 te gebruiken zijn. Niet alleen het algemene poppetje met rood haar zal er komen, ook de andere poppetjes als de danseres zullen dan rood haar krijgen. Oh yeah, gingers rule.


LEES OOK:
13 redenen waarom roodharigen nog cooler zijn dan je misschien dacht

Reageer op artikel:
OMG JA! De gebeden zijn verhoord: de roodharige emoji komt eraan
Sluiten