Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 apr 2017

Er komt een hondencafé in Manchester en hier kan je de hele dag knuffelen met puppy’s

Altijd als er een hond langsloopt kijk je verliefd uit je ogen. Het liefst geef je de hond nog een aai ook. Herkenbaar? Je bent niet de enige bij wie dit zo is. Mocht je nog geen eigen hond hebben, na het katten- en egelcafé is het ein-de-lijk de beurt aan de honden lovers. Het hondencafé van Manchester is een feit.

We hoeven niet ver te reizen om van een café vol met onze trouwe viervoeters te genieten. Maak je borst maar nat, want het is écht een hemelse plek voor hondenliefhebbers.

Next stop: Central Bark

Central Bark is een ruim dertienhonderd vierkante meter groot terrein, compleet met een verzorgingscentrum, honden dagopvang, een leercentrum voor de hondentrainingen, een knuffeltent en natuurlijk het hondencafé The Beach Dog Cafe. Daarnaast kan je ook heerlijk eten in het café, waarna je weer met de honden kan knuffelen.

Blaffen van blijdschap

De oprichters van het café hopen hiermee mensen hun ‘dog boost’ te geven, om hen de dag door te laten komen. En dat moet wel lukken, denken we zo, gezien de foto’s en filmpjes van Central Bark en The Beach Dog Cafe. Hier een klein voorproefje:

Ga je al blaffen van blijdschap? Dit is toch té schattig?!

Hier nog meer knuffel nieuws Ge-wel-dig: Er is in Nederland een Knuffelboerderij waar je kunt knuffelen en kroelen met dieren

Reageer op artikel:
Er komt een hondencafé in Manchester en hier kan je de hele dag knuffelen met puppy’s
Sluiten