Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 30 januari 2017

OMG ja! The Devil Wears Prada wordt een musical

Oh yes, onze favoriete look-a-like van Anna Wintour - Miranda Priestly - is terug. Fox Stage Productions maakte bekend dat de hitfilm uit 2006 een theaterversie wordt. We kunnen niet wachten.

Het is alweer ruim tien jaar geleden dat we grijze muis Andy (Anne Hathaway) en fashion queen Miranda (Meryl Streep) op het witte doek zagen in The Devil Wears Prada. Ze hebben ons hart gestolen. Hoog tijd om ze weer terug te halen. En daarom is het ook zo fantastisch dat ze terugkomen in een musical.

Producer Kevin McCollum werkte al twee jaar aan het project en nu sluiten Elton John en toneelschrijver Paul Rudnick aan. Elton zal zich vooral bezighouden met de muziek. Hij is namelijk erg fan van het boek en de film.

De duivel is terug

En ook wij houden van de film. We proberen allemaal een weg te vinden in je carrière en liefdesleven. Zo ook Andy, die niets meer was dan een verslaggeefster. Maar wanneer ze bij Runway Magazine gaat werken, gaat niets volgens plan. Als grijze muis baant ze zich een weg naar de top. We’ve all been there.

Wij kunnen niet wachten om The Devil Wears Prada in de vorm van een musical te zien. Er is nog geen datum gegeven, maar wij hopen dat ie ook snel in Nederland verschijnt. Het kan niet anders dan dat de duivel aanbeden wordt. That’s all.

LEES OOK: Dé 26 gouwe ouwe films die je als twentysomething-vrouw gezien moet hebben

Reageer op artikel:
OMG ja! The Devil Wears Prada wordt een musical
Sluiten