Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 okt 2017

OMG! Je kunt op sommige plekken in Nederland nu al kaartjes scoren voor Fifty Shades deel 3

Wat werden we blij van de eerste film van Fifty Shades. En inmiddels zitten we met smart te wachten op het derde deel. Onlangs kon je al genieten van de eerste beelden van de gloednieuwe film. Inmiddels is ook de voorverkoop op sommige plekken in Nederland al gaande. Wait, what?

Ja, we maken geen grapje. De film is pas in februari volgend jaar te zien in Nederlandse bioscopen, maar je kunt nu al zeker zijn van een kaartje voor het derde deel. Een aantal bioscopen in Nederland is namelijk al gestart met de voorverkoop.

kaartjes Fifty Shades deel 3

De grote vraag is nu natuurlijk waar je in Nederland wil zijn om nu al een zitplaats te bemachtigen. Theater en bioscoop De Muze in Noordwijk biedt de kaartjes al vanaf maandag 2 oktober aan. Ook Quatro Cinema in het Limburgse Heerlen heeft de kaarten al online gegooid. Verder doet ook Cinemajestic in Zutphen mee.

derde en laatste deel

Fifty Shades Freed heet het derde deel en staat helemaal in het teken van de bruiloft van Anna en meneer Grey. Maar het blijft niet alleen maar lief en schattig. Zweepslagen en angst spelen ook een grote rol in de film.

Misschien vind je dit ook wel interessant: De 17 feiten die alleen échte Fifty Shades fans al weten

Reageer op artikel:
OMG! Je kunt op sommige plekken in Nederland nu al kaartjes scoren voor Fifty Shades deel 3
Sluiten