OMG! M.A.C Cosmetics lanceert nieuwe lijn met een grootse designer

Wat houden we toch van M.A.C en van zijn samenwerkingen met bijzondere mensen. Dit keer is het de eer aan designer Zac Posen. Oh yes.

Het is geen geheim dat New York designer Zac Posen van oldschool glamour houdt. Het was dan ook een kwestie van tijd totdat hij zijn gevoel voor mode zou vertalen in een make-up collectie.

Posen heeft altijd al gedroomd van een make-up collectie in zijn stijl; oldschool glamour. Zo zegt hij: ‘Ik heb de afgelopen vijftien jaar veel geleerd over make-up dankzij M.A.C. Mode en beauty gaan hand in hand. Ik heb altijd al make-up collectie willen lanceren om mijn modecollectie compleet te maken. Ik wilde het een luxe uitstraling geven, een beetje mysterieus en met een grote dosis sterallures.’

De make-up collectie van Zac Posen geeft het gevoel van een ‘ready for the red carpet’ of voor een schitterend, terug in de tijd, chique bal.

Zo bevat de collectie een cat-eye-perfect eyeliner pen, oogschaduw paletten die doen denken aan juwelen, een zacht roze blush, een bronzer combo en, niet te vergeten, make-up brushes die de zachtheid van een veer hebben:
Enthousiast? Zet dan 27 februari 2016 maar in je agenda. Wij staan te trappelen om deze collectie in het echt te bewonderen die de looks van Marilyn Monroe en Audrey Hepburn evenaren.

Reageer op artikel:
OMG! M.A.C Cosmetics lanceert nieuwe lijn met een grootse designer
Sluiten