Life 12 jul 2016 Omani McDaniels

OMG! Nieuwe iPhone 7 foto’s zijn gelekt

Apple weet ons altijd in spanning te houden. Altijd maar weer lokaas voor je neus houden en dan weer wegtrekken. Het is een soort voorspel dat je maar doorstaat, omdat je weet dat het echte werk je intens gelukkig zal maken. En zo ook met de iPhone 7..

Zoals elk jaar zitten we allemaal op het puntje van onze stoel om erachter te komen wat Apple nu weer voor ons in petto heeft. De laatste foto’s die gelekt zijn laten zien dat het model er niet heel anders uitziet dan de iPhone 6S.

Hoera! Een veel betere camera

Het grootste zichtbare verschil zijn de antenne banden die alleen bovenlangs de telefoon lopen en de veel grotere lens. Dat zou doen geloven dat er een flinke camera upgrade aan zit te komen. Nog betere Instagram kiekjes? Kom maar door iPhone 7.

Er gaan momenteel nog meer geruchten dat Apple van de oordopjes ingang af wil en dat je voortaan alleen met bluetooth oordopjes zou kunnen werken. Hopelijk is dat gewoon een gemene grap en zo niet dat iemand het op zich gaat nemen om degene die dat bedacht heeft een flinke schop onder de kont te geven.

Hoe dan ook kunnen we niet wachten op de nieuwe iPhone. Hopelijk kan iemand Apple nog overtuigen om een felroze variant toe te voegen.

LEES OOK: HOT! Dit zijn de 5 állerknapste marble iPhone cases
phc0kb-l-770x462

Reageer op artikel:
OMG! Nieuwe iPhone 7 foto’s zijn gelekt
Sluiten