Life 11 jul 2016 Yasmine Esser

OMG yes! Disney emoji’s bestaan en ze komen eraan

Hoe geweldig je de huilen-van-het-lachen emoji, de lachende drol en het confetticanon ook vindt, er komen nu emoji's die alles gaan overtreffen. Van dit nieuws krijg je écht tranen van het lachen, want de Disney emoji's zijn hier.

Emoji’s heb je nooit genoeg in het leven. Sterker nog, je zou hele app gesprekken kunnen voeren met enkel emoji’s. Daarom is het ook zo geweldig dat er nóg meer emoji’s bijkomen.

En wat voor emoji’s. Als klein meisje heeft Disney al ons hart gestolen, dus dat er nu emoji’s zijn van Mickey Mouse, Alice in Wonderland en Ariel, is zó fantastich.

Disney laat weten dat er maar liefst vierhonderd – we herhalen: víérhonderd – emoji’s komen van je favoriete figuren.

disney

Hello Disney emoji’s

Oké, er is een ‘maar’. Maar dat is wel een heel leuke ‘maar’. Je kunt de emoji’s namelijk alleen verzamelen door eerst een spel te spelen, genaamd Disney Emoji Blitz.

Wij weten wel wat onze nieuwe verslaving gaat worden. Zeg maar ‘doei’ tegen Netflix, Snapchat en tegen je vriendinnen, want Disney gaat je leven overnemen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Waarom het o-zo fijn is om als single te wonen met een huisdiersingle

Reageer op artikel:
OMG yes! Disney emoji’s bestaan en ze komen eraan
Sluiten