Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 11 augustus 2018

4 redenen waarom je niet eindeloos op je onbeantwoorde liefde moet blijven wachten

De liefde is een vreemde ziekte. Die fladderende vlinders in je buik zijn heerlijk, maar wat doe je als jouw liefde niet beantwoord wordt? Verzamel je vriendinnen en ga dansjes doen in de je favoriete club, in plaats van hopen dat hij je ineens wel ziet staan. En wel om déze vijf redenen.

We snappen echt wel dat het moeilijk is wanneer de liefde niet wederzijds is. Maar luister naar de wijze raad van je vriendinnen en moeder en laat hem in zijn sop gaarkoken.  Er zijn meer mannen dan kerktorens, toch?

1. Hij gaat niet veranderen

De kans is klein – cru maar waar – dat hij plots wél zal veranderen. Hij is onbereikbaar en zal dat waarschijnlijk blijven. Misschien omdat hij zich niet wil binden of omdat hij vrouwen gewoon slecht behandelt.

Hij weet wie je bent en heeft jouw niet zo subtiele hints echt wel opgevangen. Dat hij zich alsnog niet als een gentleman gedraagt, zegt genoeg.

2. Je verdient beter

Hij is in jouw ogen perfect. Maar is hij dat echt? Nee, want behandelt jouw als vuil. Er zijn zoveel meer knappe koppen, die je de liefde kunnen geven die je verdient. En belangrijker nog: die verliefd zijn op wie je bent. Want veroverd worden is heerlijk, en smeken om een date niet.

3. Je loopt je ware liefde mis

Door te blijven hopen dat hij tot inkeer komt, loop je de kans op het ontmoeten van je ware liefde mis. Dus verwijder hem van Instagram, trek een lekkere outfit aan en ga de stad in. Let maar op, binnen no time lachen het leven en de liefde je weer toe.

4. Je geniet niet van je single bestaan

Vrijgezel zijn heeft ook zeker voordelen. Chocola eten in bed, foute series kijken of teennagels lakken in de woonkamer; er is geen man in huis die zich daaraan irriteert.

Geniet van je vrijheid. En die man die je accepteert zoals je bent, die je op handen draagt en weet dat jij een ware prinses bent, die komt echt nog wel.

Reageer op artikel:
4 redenen waarom je niet eindeloos op je onbeantwoorde liefde moet blijven wachten
Sluiten