Life 18 feb 2019 Renée Mulckhuijse

Onbezorgd slapen tijdens je menstruatie? Doorlekken is vanaf nu verleden tijd

Heb je een leuk tripje met de meiden op de planning en ben je toevallig net die dagen ongesteld? Daar hoef jij je niet langer zorgen om te maken. Wist je dat 67% van de vrouwen onrustig slaapt tijdens haar menstruatie? Vanaf nu geniet jij ook van een onbezorgde nacht.

Of je nu in Nederland bent of met een vriendin het bed deelt op vakantie, je hoort je zeker en comfortabel te voelen tijdens iedere nacht van je menstruatie. Wij vertellen je hoe.

Klik hier om de video te bekijken:

Tot wel tien uur (lang) bescherming met Libresse Ultra Goodnight Extra

Je hoeft namelijk niet langer je witte beddengoed te verwisselen voor een gekleurd exemplaar. Met Libresse Ultra Goodnight Extra maandverband kun je je vrij bewegen in je slaap zonder dat je doorlekt tijdens je menstruatie. En dat is precies de zekerheid waar je naar op zoek bent.

Nu wil je vast weten hoe het dan precies werkt en dat hebben wij voor je uitgezocht. Het verschil zit ‘m in de bredere voor- en achterzijde. Maar ook de anti-lekrandjes dragen bij aan comfort en extra bescherming. Zo hoef je ‘s nachts niet langer uit bed te gaan om je maandverband te verschonen, want je blijft tot wel tien uur lang beschermd.

Extra barrière

Libresse Ultra Goodnight Extra maandverband maakt gebruik van een super-gel technologie om bloed snel en efficiënt te absorberen. De anti-lekrandjes zorgen voor een extra barrière die voorkomt dat je ’s nachts doorlekt met als gevolg dat jij ‘s ochtends in ieder geval uitgerust wakker kunt worden.

Want hé, je verdient het om je goed te voelen in de ochtend. Al helemaal als je met de meiden op stap bent. Nu voel je je iedere dag van de maand tenminste fris, uitgerust en helemaal klaar voor de dag.

P.s. Wil je het zelf proberen? Vraag hier een gratis proefpakket aan en maak kans op een spierwit laken van Libresse.

In samenwerking met Libresse

Reageer op artikel:
Onbezorgd slapen tijdens je menstruatie? Doorlekken is vanaf nu verleden tijd
Sluiten