Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Klunzige prinsessen opgelet! Deze wijnglazen zijn écht niet te breken

Als het zonnetje schijnt is niets beter dan met je vriendinnen een fles glas wijn drinken. In de tuin, op een terras of juist op het strand: als er maar een fles koel staat. Oh, en een setje onbreekbare wijnglazen voor de klunzen in jullie squad.

Want eerlijk is eerlijk, hoe váák gaat er wel niet een glas om waarbij goddelijke wijn wordt verspild? Hartstikke zonde natuurlijk. De kans dat jij of één van je bestie weer klunzig doet is met de onbreekbare wijnglazen in ieder geval een stuk kleiner.

Onbreekbare wijnglazen

Mooi voor Instagram zijn ze niet, praktisch wel. De onbreekbare wijnglazen zijn van siliconen gemaakt, zodat het niet kapot gaat. Sterker nog, je kunt de glazen opvouwen. Kun je ‘m na afloop weer in je tas mee naar huis nemen.

Op de webshop Blue Crate waren ze in ieder geval al te vinden. Ze omschrijven deze ideale uitvinding als volgt. ‘Een wijnglas dat nooit zal breken. Daarom noemen we het de Unbreakable Wine Glass. Perfect voor messy feestjes waarbij je niet je mooiste glazen wilt gebruiken.’

S1 EP 05: Unbreakable Wine Glasses

These wine glasses are completely unbreakable ?Get yours here: https://bluecrate.com/products/the-unbreakable-wine-glass

Geplaatst door I Want One op Zondag 20 mei 2018

Het is even wachten tot de glazen weer terug zijn, want er zijn blijkbaar zoveel klunzige prinsessen dat het nu uitverkocht is. Anders zijn deze glazen een mooi alternatief.

Reageer op artikel:
Klunzige prinsessen opgelet! Deze wijnglazen zijn écht niet te breken
Sluiten