Renée
Renée | LinkedIn Life 16 apr 2019

Wij weten wat voor persoon je bent op basis van je favoriete ondergoed

Wat je draagt én hoe je je gedraagt zegt meer over je persoonlijkheid dan je tot nu toe misschien dacht. Want wist je al dat wij kunnen raden wat voor persoonlijkheid je hebt op basis van je favoriete ondergoed? We vertellen het je in dit artikel.

Grote kans dat je ondergoedlade gevuld is met verschillende lingerie, maar waarschijnlijk heb je ook zo je favorieten. Wat het zegt over jou als persoon lees je hieronder.

Wat je favoriete ondergoed zegt over je persoonlijkheid

Ben je juist de avonturier die geen uitdaging uit de weg gaat of ga je liever voor comfort en vind je het lekkerder om thuis te zitten? Check het hier:

String

Voor jou geen poespas, je favoriet is de string. Niet zo gek, want dat past perfect bij jouw persoonlijkheid. Je bent veel met je uiterlijke verzorging bezig en daarnaast vind je jezelf verzorgen überhaupt belangrijk. Je bent in alle relaties met de mensen om je heen heel loyaal. Dat je zelfs niet switcht van het soort ondergoed dat je draagt zegt hier al veel over.

Lees ook: Eh? Een string dragen zou slecht voor je gezondheid zijn en dit is waarom

Hipster

Draag je het liefst een hipster of brazilian? Dan willen mensen maar al te graag je vriendin zijn. Doordeweeks gedraag je je als een voorbeeldige meid, maar in het weekend ga je compleet los. Geen feestje is te gek voor jou en je favoriete hobby is flirten. Daarnaast ben je onwijs grappig en krijg je mensen altijd aan het lachen.

Boxer

Als de boxer jouw lievelings is, dan ben je zeker geen meisje-meisje. Je maakt je niet zo druk om een nagel breken. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wel vind je het belangrijk om er altijd stijlvol uit te zien, maar dan zonder tierelantijntjes. Als persoon ben je direct en draai je nergens omheen, waardoor mensen altijd weten wat ze aan je hebben.

G-string

Je bent openminded, vrij en avontuurlijk ingesteld als je favoriete ondergoed een G-string is. Jij ziet er liever leuker uit dan dat iets comfortabel voelt. Sterker nog, comfortabel komt niet in jouw woordenboek voor. Tijdens een date trek jij standaard een jurkje en je pumps uit de kast. Verleiden kun jij als de beste.

Slip

Blijf jij trouw aan de oude vertrouwde slip? Dan ken je je vriendinnen ongetwijfeld van jongs af aan. Van hen wil je nooit meer afstand nemen. Verder maak jij je niet snel druk en ben je een rustig persoon, maar voor mensen die over je heen willen lopen heb je geen tijd. Tot slot woon jij het liefst in de buurt van je familie en voel je je fijner in een dorp dan in de grote stad.

Reageer op artikel:
Wij weten wat voor persoon je bent op basis van je favoriete ondergoed
Sluiten