Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 november 2017

Trouwplannen? Op dit Griekse eiland kun je onderwater trouwen

‘Ja, ik wil’ zeggen is op zichzelf misschien al spannend genoeg. Want nadat jij en je lover die woorden uitspreken zijn jullie man en vrouw en is het idee dat alleen de dood jullie nog kan scheiden. Maar als het allemaal toch nog een tikkeltje spannender mag, dan kun je bijvoorbeeld onderwater trouwen.

Op het Griekse eiland Alonissos wonen super romantische mensen. Je kunt er namelijk overal trouwen, op elk moment van de dag. ’s Nachts? Waarom niet. Onder water? Tuurlijk.

Het concept heet heel toepasselijk underwater wedding’ en het houdt in dat je duikend in de zee elkaar het ‘ja-woord’ geeft.

Omdat je elkaar onder water natuurljk niet kunt verstaan, krijg je een bordje mee, waarop staat ‘yes’.

Duikervaring is niet nodig. Je kunt voor de grote dag een paar lessen volgen, zodat je straks helemaal klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen. Eh, om uit het bootje te stappen, bedoelen we.

Onderwater trouwen in Griekenland op Alonissos

Als je toch liever op het land wil trouwen met je droomman, kan dat natuurlijk ook. En je hoeft je niet te vervelen op Alonissos. Je kunt er namelijk ook heerlijk Grieks eten en drinken, romantische boottochten maken, wandelen, vogels kijken, leren schilderen of één van de yogaklasjes volgen.

Er zijn ook prachtige stranden met turquoise water. Je huwelijksfoto’s zien er daarom sowieso geweldig uit.

Dit wil je misschien ook lezen: Het witte eiland Paros is nu dé Griekse bestemming waar je cocktails wil drinken

Reageer op artikel:
Trouwplannen? Op dit Griekse eiland kun je onderwater trouwen
Sluiten