Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 okt 2017

Onderzocht: Dit type man geeft je het meeste plezier in bed

Als je met een aantal mannen het bed hebt gedeeld, dan weet je dat je met sommige mannen een fantastische tijd tussen de lakens hebt. En met andere een wat minder goede tijd. En dat laatste kan toch een flinke deceptie zijn als je al een paar leuke dates hebt gehad. Kon je maar van te voren weten hoe goed zijn bedkunstjes zijn…

Je bent niet de enige die het liefst wil weten of een man je een orgasme (of meerdere) gaat bezorgen. Onderzoekers vroegen zich dat ook af. En daarom interviewden de wetenschappers en groep van 103 single vrouwen tussen de 20 en 69 jaar over hun seksuele verleden.

En ja, daar kwamen flink wat bruikbare gegevens uit. Zo konden de onderzoekers concluderen welke type mannen vrouwen de meest plezierige orgasmes zouden geven.

Met deze type mannen heb je de grootste kans op een orgasme

Wat bleek? Aantrekkelijkheid bleek een grote factor te hebben. Als je je tot iemand aangetrokken voelt, is de kans groter dat je een leuke tijd zult beleven in de slaapkamer.

Oké, dat punt ligt een beetje voor de hand. Maar verder bleek dat het vooral om het innerlijk van de mannen ging.

Als een man grappig, creatief is en een warme persoonlijkheid heeft, nou, manmanman, dan gaat hij je naar ongekende hoogtes brengen.

Daarom: sta je in de kroeg, ben je op een ADE feestje, of zie je ergens anders een knappe, grappige man die een creatief beroep heeft (of ambieert). Dan weet je in ieder geval dat hij je niet zal teleurstellen in bed.

Lees ook: OMG! The Chippendales komen naar Nederland dus bereid je voor op zwoele avonden

Reageer op artikel:
Onderzocht: Dit type man geeft je het meeste plezier in bed
Sluiten