Onderzocht: Is formaat XL nou écht wat we allemaal nodig hebben?

Laten we het vanavond eens hebben over formaat XL. Want tja, een grote pielemuis is voor veel vrouwen toch echt wel heel bevredigend, of toch niet!?

Zijn wij vrouwen dol op een grote penis? Of is dit iets wat wordt gezegd door de man, omdat hij toch áltijd zo trots is op zijn prachtige groot geschapen pielemuis? Deze mannen zijn vaak zo onder de indruk van hun ding, dat ze denken dat alles wel goed komt.

Het is wat je er mee doet

Toch wijst onderzoek uit dat mannen met een grote penis vaak slecht zijn in bed. De mannen zijn zelfverzekerd, weten dat ze groot geschapen zijn en denken dat de penis zijn werk wel doet. But no. Mannen met een kleine penis zijn vaak creatiever in bed, ze weten dat ze er iets meer mee moeten doen dan alleen erin en eruit.

De chemie is álles wat nodig is, daarbij maakt de lengte van de penis voor menig vrouw weinig uit. Wij vrouwen zien toch het állerliefst een zelfverzekerde man, die wel weet wat hij met zijn zaakje aanmoet. We moeten een man aantrekkelijk, lief, grappig, leuk en sexy vinden voordat we ons helemaal aan hem over willen geven. En hoe beter je iemand leert kennen, hoe beter de seks ook wordt. Wat is er dan belangrijker, de penislengte of de chemie?

Size doesn’t matter

Waar er altijd wordt gezegd dat size does matter, blijkt maar weer dat dit helemaal niet aan de orde is. De University of California in San Fransico, onderzocht de gemiddelde lengte van de penis. In erectie toestand is dit 12,95 cm. Er is veel onderzoek gedaan naar de beste lengte van de penis, maar dit is voor veel vrouwen minder belangrijk. Veel vrouwen vinden de penis van hun partner echter te dun. Hieruit blijkt maar weer eens dat de dikte belangrijker is dan de lengte.

Beter kleiner en dikker dan groter en dunner

Een vrouw ervaart veel meer genot van een piemel die in de omtrek wat breder is, dan van een piemel die lang is. Beter wat kleiner, maar dikker, dan groter een dunner. Maar een goede mix van twee is natuurlijk niet verkeerd.

Kortom: Een man met een grote penis, hóeft je dus niet altijd vuurwerk in bed te geven. Belangrijker is wat hij er mee doet. Het blijft een prachtig iets, waar jullie allebei plezier van blijven hebben, zolang je maar weet wat jou het allerfijnste gevoel geeft.

LEES OOK: Liefde van A-Z: Fantasieën die we allemaal hebben tussen de lakens

Reageer op artikel:
Onderzocht: Is formaat XL nou écht wat we allemaal nodig hebben?
Sluiten