Renée
Renée Love & Seks 4 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

Waarom ongeduldige meisjes de leukste vriendinnen zijn die je kunt wensen

Ongeduldig is je tweede naam en dingen moeten naar jouw mening liever gister dan vandaag af zijn. Herkenbaar? Dan wil je vooral lekker verder blijven leven, want ongeduldige meisjes winnen in het leven én zijn in onze ogen de leukste vriendinnen die iedere man en vrouw zich kan wensen.

Kijk, dat ongeduldig zijn is misschien niet een eigenschap waar je altijd even trots op bent. Er wordt daarnaast vaak genoeg gezegd dat het een slechte eigenschap is. Maar wij vinden dat je het lekker kunt omarmen, want jouw ongeduld hoeft helemaal niet slecht te zijn.

Waarom je juist een leuke vriendin bent als je ongeduldig bent

Ja, je wil altijd gáán in het leven en nee, als je ‘s avonds bedenkt dat je een pony wil knippen in je haar ga je niet wachten tot de kapper open is. Deze karaktereigenschap brengt je soms in de problemen, maar onthoud dat je een onwijs leuk mens bent om deze redenen:

1. Je bent een onwijze levensgenieter

… en wie wil er niet een levensgenieter in haar leven hebben? Het is voor jou een kunst om het meeste uit de 24 uur te halen die een dag telt. Zo kost koken jou te veel tijd. Het is toch veel gezelliger om lekker uiteten te gaan of wat te bestellen?

2. Je vindt altijd een manier om iets voor elkaar te krijgen

Omdat je liever geen tijd verspilt, zoek je altijd oplossingsgericht naar manieren om iets voor elkaar te krijgen. Stel dat je heel veel zin in chips hebt, maar de winkels zijn gesloten en je keukenkastjes leeg. Wat doe je dan? Opgeven? Nope, je gaat zelf chips maken van aardappelen die je in huis hebt, zodat je toch je zin krijgt.

3. Je weet hoe je efficiënt kunt werken

Je weet heel goed hoe je iets snel gedaan krijgt. Hierdoor heb je jezelf aangeleerd om zo efficiënt mogelijk te werken. Waar anderen het misschien rustiger aan doen, houd jij er helemaal niet van om stil te zitten. Letterlijk en figuurlijk.

4. Je bent heel nieuwsgierig aangelegd

Heb je voor jezelf doelen gesteld met wat je allemaal wil bereiken voor je de 30 jaar bereikt? Dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig aangelegd. Rust is iets waar je moeite mee hebt, omdat je het liefst je tijd zo nuttig mogelijk besteedt. Hierdoor heb je waarschijnlijk meer hobby’s en interesses dan je gemiddelde vriendin. In de avonduren wil je bijvoorbeeld leren salsa dansen of werk je misschien wel aan een plan om je eigen bedrijf op te richten.

5. Je bent een echte gangmaker

Je hebt het onwijs druk en daardoor plan je goed voor jezelf tijd met je vriendinnen en familie in. Omdat je niet alle tijd van de wereld hebt, wil je er zoveel mogelijk uithalen als jullie quality time hebben. Je bent hier de echte gangmaker. Mensen laten lachen en een goed gevoel geven, kan jij als geen ander. Verveling is er bij jullie niet bij, want je verzint altijd wel iets om te ondernemen met elkaar.

6. Je motiveert anderen

Je bent echt de motivator in de groep. Je vindt het heel leuk om anderen te stimuleren om een stapje harder te zetten of om hen te adviseren om een bepaalde weg in te slaan. Het geeft je een goed gevoel als iemand dankzij jouw hulp succesvol iets doet. Zelfs als het betekent dat jullie in recordtempo een fles wijn leegdrinken. De lat ligt voor jou nooit te hoog.

Wil je leren om tóch wat geduldiger door het leven te gaan? Dan helpen deze tips je op weg.

Dit vind je vast ook interessant:

Reageer op artikel:
Waarom ongeduldige meisjes de leukste vriendinnen zijn die je kunt wensen
Sluiten