Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 8 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Ben je ongeduldig? Dan ben je juist een echte levensgenieter

Als je niet minstens 20% van je dag doorbrengt met de vraag waarom alles in hemelsnaam in slow motion gebeurt, dan mag je jezelf prijzen tot een van de weinigen die geduldig zijn. Voor de rest van de ongeduldigen onder ons, niet getreurd, want als je ongeduldig bent is jouw leven eigenlijk gewoon een te leuk feestje.

Je komt thuis na een lange dag en je hebt honger. Even snel iets opwarmen dus, maar wat tikken die secondes toch langzaam weg. Je hebt NU honger. Herkenbaar? Dan ben je ongeduldig, maar zo erg is het niet want je bent dan juist een levensgenieter. Wij vertellen je waarom.

Waarom je een echte levensgenieter bent als je ongeduldig door het leven gaat

Herkenbaar? Het zegt namelijk dit over je persoonlijkheid:

1. Je hebt alleen maar tijd voor leuke dingen

Jij hebt gewoon geen tijd voor ongein, want jouw leven is veel te druk en leuk om je daarmee bezig te houden. Je wilt niet wachten op je eten, want je gaat straks naar een feestje en je moet je nog klaarmaken. Echt leven vind jij het allerbelangrijkste.

2. Je wilt alles uit het leven halen

Als je ongeduldig bent, wil je het liefst altijd de touwtjes in handen hebben. Doordat je alles vooruit plant weet je letterlijk alles uit het leven te halen en mis je geen feestje.

3. Je kunt dromen als de beste

In de tijd dat je dingen doet die zonde zijn van je tijd, zoals fietsen naar je werk, benut je de tijd optimaal om te dromen. Dromen over je volgende vakantie, de volgende stap in je carrière, je droommaan… Stilstaan is voor jou niet weggelegd.

Je bent bovendien ook nog een succesvoller in het leven:

Get the party started! Om deze redenen zijn vrouwen die van feesten houden succesvoller in het leven

Reageer op artikel:
Ben je ongeduldig? Dan ben je juist een echte levensgenieter
Sluiten