Beautify selecteert: de mooiste bh’s van het moment + ongefilterd BH-advies

Welke BH-maat heb ik nou écht? En welke pasvorm is nou het beste voor mijn lichaam? Menig vrouw vraagt zich dat vaak af. Herkenbaar? Logisch. Een geschikte BH vinden is namelijk lastiger dan je denkt. Wist je trouwens dat 70% van de vrouwen een verkeerde BH-maat draagt? Dit aantal moet naar beneden en wij hopen daar ons steentje aan bij te dragen door middel van ongefilterd BH-advies.

En het leuke is: wij hebben gelijk de mooiste bh’s voor je geselecteerd en op een rijtje gezet. Thank us later.

Ongefilterd BH-advies

Eerlijk is eerlijk, weet jij 100% zeker dat jij de juiste BH-maat en pasvorm draagt? Waarschijnlijk niet. Tot nu. Onlangs heeft Calvin Klein een mini Youtube-serie uitgebracht genaamd #CKunfiltred: Bra Talk.

In deze video’s worden de meest gestelde bh-vragen beantwoord met echt deskundig, prakitsch en ongefilterd BH-advies. Wil je graag weten hoe jij een BH herkent die niet de juiste pasvorm en/of maat heeft? Kijk dan de video hieronder. Wedden dat jij hierna nooit meer hetzelfde naar je BH’s kijkt? 😉

Ook zijn er ongeloflijk veel soorten BH’s.. Denk aan de push-up, balconette, bralette en ga zo nog maar eventjes door. Wat is nou het verschil ertussen? En wat doet welke BH voor je lichaam? Je ziet het hieronder in de video.

Mooiste bh’s van het moment

Nu we iets meer weten over de BH én nu we weten welke essentials we nodig hebben in onze kast, is het tijd voor some new bra’s. Yes! Om die redenen hebben wij de mooiste bh’s van het moment op een rij gezet. Heel veel shop-plezier ;-).

1. SEDUCTIVE COMFORT BH van Calvin Klein, €49

Deze prachtige bh is heel sexy en toch comfy tegelijk. Wie wil dit nou niet?

Bron: Calvin Klein

2. Balconnete Diep Decolleté van Prima Donna, €102

Een mega leuke herfst-bh die nog sexy is ook. Wat zo leuk is aan deze BH, is dat dit model perfect is voor de vrouw met iets grotere borsten. Wie zei dat een grotere bh niet sexy kan zijn? 😉

Bron: Prima Donna

3. BH van Marie Jo L’Aventure, €81,90

Deze mooi bh van de nieuwe collectie van Marie Jo, staat iedereen prachtig. De glimmende witte kleur en het printje maken het ‘simpele’ model lekker speels waardoor de BH door jong en oud gedragen kan worden. En geloof ons: deze bh zit fantastisch.

Bron: Marie Jo

4. Bralette van Samsøe & Samsøe, €35

Wie wil deze mooie bralette nou niet dragen? Iedere vrouw heeft een rood setje nodig. Tenminste dat vinden wij… Wij voelen ons altijd heerlijk vrouwelijk en krachtig met zo’n mooi rood setje. Wat jij? En het leuke van deze bh is: het heeft ook nog eens een fijn prijsje. Hebben!

Bron: Samsøe & Samsøe

5. Balconette bh van Hunkemöller, €32,99

Deze bh is prachtig voor overdag, maar nog leuker voor in de nacht.. Als je begrijpt wat wij bedoelen ;-). Doordat de bh aan de ondere kant ietsje langer is, krijgt de bh een hele andere twist. Een hele leuke twist, als je het ons vraagt.

Bron: Hunkemöller

6. Push-up bh van Tommy Hilfiger, €47,90

Wil jij een keer voor de push-up bh gaan? Dan vinden wij deze variant van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger echt prachtig. Door de combinatie van sportieve bandjes en een kanten cup, is deze bh perfect voor de meiden die een sporty en tegelijkertijd sexy bh willen dragen.

Bron: Tommy Hilfiger

Lees ook: Voor eens en voor altijd: zó bestel je een goed passende bh online

Reageer op artikel:
Beautify selecteert: de mooiste bh’s van het moment + ongefilterd BH-advies
Sluiten