Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 20 apr 2016

Ongelooflijk! Deze bruid scheert haar hoofd kaal tijdens haar bruiloft

Er zijn verhalen waar je zowel van wilt lachen, als van wilt huilen en dit verhaal is daar één van. Het verhaal van een bruid die op haar bruiloft haar hoofd kaal scheert, om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit doet zij ter ere van haar bruidegom, die ongeneeslijk ziek is verklaard omdat hij darmkanker heeft.

Voor een goed doel

Joan, een unieke bruid, heeft de dag van haar bruiloft gebruikt om geld in te zamelen voor de goede doelen Macmillan Cancer Support, Zoé’s Place Hospice en Woodlands Hospice. Ter ere van haar man en alle andere mensen die beïnvloed zijn door deze vreselijke ziekte, heeft Joan haar hoofd kaal geschoren tijdens haar bruiloft.

Liefde op eerste gezicht

Joan en Craig ontmoetten elkaar op veertienjarige leeftijd. Sinds dat moment waren zij goede vrienden, maar voor Craig was Joan de liefde van zijn leven. Craig was verlegen en heeft zijn liefde voor Joan niet bekend gemaakt, tot zij scheidde van haar toenmalige man en Craig het niet langer voor zich kon houden. Hij heeft zijn liefde verklaard op de pont in het Verenigd Koninkrijk en toegegeven dat zij altijd de liefde van zijn leven is geweest.

Craig ontdekte, in het voorjaar van 2015, dat hij ongeneeslijke darmkanker had, waarna het stel besloot om alles te doen wat ze voorheen hadden uitgesteld. Acht maanden later trouwden zij. Joan, medeoprichtster van een liefdadigheidsinstelling voor dementie en geen onbekende wat betreft goede doelen, heeft haar speciale dag gebruikt om anderen te helpen. Tot nu toe hebben zij 2.700 pond ingezameld.

Gelukkige kale bruid

Tijdens de receptie van hun trouwerij heeft Joan haar hoofd laten kaalscheren door haar man’s barbier. Tijdens dit proces was Joan heel rustig en zonder zenuwen. Ze wilde dit doen, voor haar man. De rest van de bruiloft hadden Joan en Craig dezelfde kapsel. Craig zei dat ze nog nooit zo mooi was geweest. Fotografe Kimberley Struth heeft de unieke dag vastgelegd.

Een prachtig gebaar, van een prachtig stel.

LEES OOK: Liefde overwint alles: ‘Mijn vriend is door een auto-ongeluk in een rolstoel beland’

Reageer op artikel:
Ongelooflijk! Deze bruid scheert haar hoofd kaal tijdens haar bruiloft
Sluiten