Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 okt 2014

Ongesteld? Deze gedachtes krijg je sowieso niet meer uit je hoofd

Is het alweer bijna tijd dat je ongesteld moet worden? Dan klopt waarschijnlijk de PMS ook weer aan je deur. Er bestaat wat discussie of het premenstrueel syndroom een echte aandoening is, maar wij vrouwen twijfelen daar geen moment aan. Hierbij negen gedachtes die wij als vrouw niet meer uit ons hoofd kunnen krijgen wanneer we last hebben van PMS.

Je wil chocola

Of welk eten dan ook. Een enorme behoefte naar chips, pizza, augurken. Wacht, heb je last van PMS of ben je zwanger? Calorieën zijn wel het laatste waar je je nu druk over hoeft te maken: je hebt dit verdiend.

Je voelt je opgeblazen

Vergeet al de chocola en chips die je net gegeten hebt. Je voelt je opgeblazen en het komt zeker weten niét door het eten. Je hebt waarschijnlijk last van PMS, en dat kun je voelen ook. Op dit punt wil je liever nooit meer eten en die skinny jeans mag wat jou betreft direct de prullenbak in.

Je wil alleen maar slapen

Je bent te moe om je aan te kleden en de deur uit te gaan. Je zou het liefste onder de warme deken blijven liggen en wachten tot dit alles over is.

Je haat iedereen

Niemand mag tegen je praten, niemand mag je aankijken en niemand mag je aanraken. Alles wat iemand tegen je zegt is irritant en je staat op het punt om te schreeuwen. Ga weg, iedereen.

Bestaat PMS echt of ligt het aan jou?

Je gaat je afvragen of PMS echt bestaat of dat het in je hoofd zit. Of misschien gebruik je PMS gewoon om bitchy te doen. Ach, als het werkt..

Je wil sex

Waarom hebben wij als vrouwen altijd het meeste zin in sex wanneer het niét kan? Wie heeft dat bedacht? Hoe dan ook: het is wreed.

Het is verschrikkelijk een vrouw te zijn

We worden ongesteld, we zetten kinderen op de wereld: het is zo oneerlijk. Mannen zullen het nooit begrijpen, zij hebben het veel makkelijker. Zij hoeven nooit hoge hakken te dragen en kunnen staand plassen: need we say more?.

Waar komt die puist nou vandaan?

Hij zat er gisteren nog niet, dat is één ding dat zeker is.

Zoveel emoties tegelijk heb je nog nooit ervaren

De romantische komedie vind je niet alleen hilarisch, maar ook hartverscheurend en prachtig. Ga je lachen? Ga je huilen? Je hebt werkelijkwaar geen flauw idee.

Reageer op artikel:
Ongesteld? Deze gedachtes krijg je sowieso niet meer uit je hoofd
Sluiten