Oh yes: Binnenkort kun jij je ongesteldheid bijhouden via deze app

Zit je ook altijd te klungelen met wanneer je nou voor het laatst ongesteld was? En schrik je je een hoedje als je denkt dat je te laat bent? Het ouderwetse bijhouden in je agenda is binnenkort gelukkig verleden tijd.

Wist jij trouwens al deze tien dingen over ongesteld zijn?

iOS9

Apple heeft gisteren aangekondigd dat het nieuwe besturingssysteem iOS9 voor jouw iphone ook een ongesteldheid tracker bevat. De healthkit in het vorige besturingssysteem, iOS8, bevatte veel functies zoals het bijhouden van je slaap, hoeveel je beweegt en de hoeveelheid alcohol die in jouw bloed zit. Vele waren toen al verbaasd dat er nog geen tracker voor je ongesteldheid bij zat. Gisteren was ook de eerste keer dat een vrouw van Apple op het podium van de conferentie verscheen. Apple wil meer vrouwelijke rolmodellen aanstellen aangezien zij dit in de geschiedenis nog niet deden. Woehoe, go ladies.

There’s more

Het is tot nu toe nog niet duidelijk hoe de app precies jouw ongesteldheid gaat bijhouden, maar dat ‘ie het gaat doen, dat is zeker. De nieuwe healthkit van iOS9 zal naast het bijhouden van je ongesteldheid ook aangeven hoeveel water je nog nodig hebt, hoelang je al zit en hoeveel je al bent blootgesteld aan UV straling. Fijn. Het nieuwe besturingssysteem zal dit najaar te downloaden zijn voor alle iPhone gebruikers.

Reageer op artikel:
Oh yes: Binnenkort kun jij je ongesteldheid bijhouden via deze app
Sluiten