Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 november 2017

Haha! Er bestaat een ongesteldheidsbus en hij rijdt rond om je leven dragelijker te maken

Buikpijn, chagrijnig en een onverzadigbaar verlangen naar chocolade. Ongesteld zijn is eigenlijk geen pretje. Maar nu is er de PMS truck en dit busje maakt alles een stuk dragelijker.

In de PMS truck kun je een een-op-een gesprek aan gaan met een menstruatiespecialist. Zo kun je er achter komen wat de beste oplossingen zijn voor jou lichaam en ongesteldheid. Als je bijvoorbeeld last hebt van buikpijn of stemmingswisselingen.

Verder kun je menstruatie-proef ondergoed kopen. Toch best een chill idee als je ongesteld bent en per se die witte broek aan wil.

Het busje heet de PMS truck en ja, dat betekent dat je er ook openlijk over het premenstrueel syndroom mag kletsen. Met andere woorden: die rottige periode net voor je ongesteld wordt, waarin je borsten pijn doen en je zelfvertrouwen naar het nulpunt is gedaald.

PMS truck

Het is belangrijk om open te zijn over alle vrouwelijke ongemakken. Of het nou gaat om fysieke pijn of je mentaal gewoon helemaal ruk voelen in tijden van de menstruatie.

Wij vrouwen kunnen elkaar begrijpen. Je hoeft de schijn niet op te houden dat het allemaal goed met je gaat. Je mag soms best zeggen dat het helemaal niet op rolletjes loopt.

Daarom is de PMS truck een prachtig initiatief, vinden wij. Vrouw zijn is vaak heel erg leuk. Maar ongesteldheid sucks. En dat is oke.

Dit wil je misschien ook lezen: Hoofdpijn? Als je de hand van je lover vasthoudt zal de pijn verdwijnen

Reageer op artikel:
Haha! Er bestaat een ongesteldheidsbus en hij rijdt rond om je leven dragelijker te maken
Sluiten