Janne Vogel
Janne Vogel Love 21 mei 2020

Jawel: déze 4 sterrenbeelden maken de blits op datingapps

Steeds meer mensen vinden liefde via het web en dat vinden wij op de redactie prachtig. Feit is wel dat de een meer uitblinkt in het online daten dan de ander. Zo zijn de volgende vier sterrenbeelden echte online casanova’s, als we de sterren mogen geloven. Doen ze goed!

Vier sterrenbeelden die de blits maken op datingapps

De karaktereigenschappen van de volgende sterrenbeelden maken dat ze online daten een eitje vinden. Ze kletsen makkelijk en weten hun gevoelens opvallend goed te uiten via dat kleine schermpje. Ken of ben jij een Steenbok, Kreeft, Tweelingen of Leeuw?

Steenbok

Steenbokken werken hárd. En een date neemt dit teken minstens net zo serieus als een belangrijke presentatie op werk. De Steenbok zal zijn uiterste best doen en terugkomen op al jouw vragen en de dingen die je zegt. Krijg je een cute invite voor een Zoom-date of iets dergelijks? Dan is jouw Steenbok verliefd aan het worden.

Kreeft

Het zorgzame karakter van de Kreeft is er een uit duizenden. Tussen al dat zorgen door, smacht dit teken naar iemand die een beetje voor hem of haar zorgt. De kans is daarom groot dat je al snel een connectie voelt met jouw lieve, zorgzame Kreeft tijdens het online daten. Lief!

Tweelingen

Dit flirty teken is normaal gesproken het type dat op een vreemde afstapt in een bar. Nu dat niet kan is Tweelingen aan het online daten geslagen. En dat gaat het sterrenbeeld maar wat goed af. Het luchtige luchtteken is supercharmant en grappig en spamt zijn of haar (potentiële) lief met quarantainememes.

Leeuw

Leeuwen zijn over het algemeen zeer spraakzaam en gevoelig. Het vuurteken is een kei in het sturen van flirterige berichtjes en het plaatsen van vurige comments op Instagram. De Leeuw staat dan ook bekend om z’n gedurfde openingszinnen. Kortom: Leeuwen kunnen méér dan prima uit de voeten met online daten.

De helden van het online daten

De lonende aandacht van de Steenbok, de snelle humor van Tweelingen, de charmes van de Leeuw en de zachtaardigheid van de Kreeft… Deze vier sterrenbeelden maken de blits tijdens het online daten. Echt waar.

Lees ook: