Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 18 jan 2019

6 redenen waarom dating apps geen taboe zijn en Tinder-sprookjes echt bestaan

Waar iedereen er eerst vrolijk op weg swipete zijn er tegenwoordig genoeg mensen die dating apps permanent de ban in hebben gedaan. Helemaal niet nodig, want er zijn nog steeds veel mensen die hun ware Jacob tegenkomen op Tinder.

Later vertel ook jij aan je kleinkinderen dat jij opa hebt leren kennen op Tinder en dit zijn zes redenen waarom dat helemaal geen taboe is.

1. Veel relaties dankzij online daten

Er zijn al ontelbaar veel liefdeskoppels ontstaan na een paar vurige Tinderdates of Happn-ontmoetingen in de supermarkt. Je bent heus niet de enige die haar lover tegenkomt op een dating app. Voorheen vertelde je misschien nog met enige schaamte over jullie eerste ontmoeting (op Tinder). Geloof ons, dat is echt geen ding meer.

2. Uitgaan van de goedheid van de mens

We begrijpen heus wel dat mensen gereserveerd zijn als het aankomt op Tinder afspraakjes. En ja, er zitten mannen op Tinder die puur uit zijn op een avondje seks, maar niet iedereen is zo dus laten we ook gewoon uitgaan van de goedheid van de mens. Bovendien kun je de eerste keer ook afspreken in het openbaar.

3. Mannen in barren zijn ook niet alles

Als je op zoek gaat naar de ware in barren kom je waarschijnlijk niet veel verder dan op Tinder. Al helemaal niet als ze (de mannen natuurlijk) al een paar drankjes achterover hebben geslagen. Je komt niet alleen om te tongworstelen en je kan er de klok op gelijk zetten dat je om één uur ’s nachts in de kroeg niet wordt uitgenodigd voor een romantische date.

4. Grappige gesprekken

Als één van je eisen is om een grappige man te vinden kun je daar prima op Tinder naar zoeken. Het internet barst van de hilarische Tinder gesprekken en wij konden je deze drie screenshots niet onthouden.

5. Toch een beetje vleeskeuren

We willen natuurlijk niet promoten dat je alleen op iemands looks moet afgaan, maar het oog wil ook wat. Op Tinder krijg je wel de kans om alvast door zijn foto’s te spitten. Je ziet natuurlijk meteen of hij qua looks wel of niet de prins is die je naast je wil hebben lopen.

6. Waar ontmoet je anders iemand?

Waar moet je tegenwoordig anders nog een man vinden? In de kroeg gaat het niet lukken, net zo min als in de trein en je weet in ieder geval dat mannen op Tinder (als het goed is!) single zijn. Het blijft natuurlijk dé plek waar je zeker weet dat anderen dezelfde intentie hebben als jij: daten.

Heb je een guy gevonden op Tinder? Zo weet je of hij serieus is met je.

Even lezen: 4 x hoe je weet dat jouw Tinder date serieus is en niet alleen een nummertje wil maken

Reageer op artikel:
6 redenen waarom dating apps geen taboe zijn en Tinder-sprookjes echt bestaan
Sluiten