Redactie
Redactie Life 3 dec 2020

Binnenkort een (online)dobbelspel met vriendinnen? Dit zijn de leukste cadeautjes onder de €5

Sinterklaas, SinterKerst én Kerstmis ligt in het verschiet. Speel jij ook elk jaar traditiegetrouw het dobbelspel met je vriendinnen? En zetten jullie ook dit jaar gewoon door? Wij zochten de leukste cadeautjes onder de €5,00 voor jou op.

Elk jaar is het weer een uitdaging om de allerleukste cadeautjes te vinden voor het dobbelspel. Het mag niet te veel kosten maar het moet wel héél leuk zijn.

De leukste cadeautjes onder de €5,00 voor het dobbelspel

Het leukste aan dit spel is dat er áltijd wordt gevochten om de parels onder de cadeaus te bemachtigen. Uiteraard wil je natuurlijk dat jouw cadeaus populair zijn.

Wij zochten voor jullie de leukste cadeautjes onder de €5,00 op waarmee jij het dobbelspel lekker kunt op hitsen. Wedden dat het een strijd wordt om nooit te vergeten? Kies snel jouw favorieten:

1. Confetti kerstballen van HEMA €3,50 voor je dobbelspel

Hóe geweldig leuk zijn deze kerstballen van de HEMA? Bij de HEMA hebben ze nog veel meer keuze, maar deze sprongen er voor ons echt uit.

2.Telefoonhoesje van Guts & Gusto €5 dobbelspel-cadeautje

Een nieuw telefoonhoesje is altijd goed want die vervang je zelf toch minder snel. Wedden dat er wordt gevochten om dit lila exemplaar tijdens jullie dobbelspel?

3. Gouden waxinelichthoudertje van H&M € 1,99

Een waxinelichthoudertje die elk interieur iets meer luxe geeft. Perfect om meer sfeer te brengen in huis tijdens de koude wintermaanden.

4. Printsokken van Monki €4 voor het dobbelspel

Iedereen wordt toch blij van vrolijke sokken? Er zijn heel veel leuke printjes, zoals bijvoorbeeld deze. Heerlijk voor een avondje Netflixen.

5. Notitieboekje HEMA €2

Van notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben. Helemaal niet aan het einde van het jaar waarin we allemaal bezig zijn met de plannen van 2021. Met dit to-do boekje krijg je je hele leven weer georganiseerd. Perfect voor het dobbelspel.

6. Porseleinen bordje van H&M € 3,99

Hoe schattig is dit bordje? Leuk voor bijvoorbeeld je sieraden. Bij de H&M vind je nog veel meer schattig servies. Je wilt het bijna voor jezelf houden en niet weggegeven tijdens het dobbelspel.

7. Thermolate handschoenen van Action €1,49

Wil jij naast de leuke hebbedingetjes ook een praktisch cadeau beschikbaar stellen voor het dobbelspel? Dan zit je altijd goed met deze handschoenen die dun zijn maar wel je handen warm houden in de winter.

Lees ook: Eén van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt december dé maand voor jou

Reageer op artikel:
Binnenkort een (online)dobbelspel met vriendinnen? Dit zijn de leukste cadeautjes onder de €5
Sluiten