Love 3 apr 2016 Omani McDaniels

Ontdek hier of jij de Blair in jouw relatie bent

Het is duidelijk dat van Gossip Girl, Blair en Chuck de ingewikkeldste relatie hebben. Door de serie heen laat Blair zich van haar beste en slechtste kanten zien. De dame wiens tweede naam 'manipulator' zou kunnen zijn, is toch een favoriet uit de serie. Door haar onverwoestbare liefde voor Chuck en sluwe manoeuvres, kun je niet anders dan van haar houden. Herken jij jezelf ook een beetje in Blair?

Ze durft emoties te tonen

Blair is trots en laat zich niet snel van haar kwetsbare kant zien, maar als het nodig is kan ze heel open zijn over haar gevoelens. Ze heeft meerdere malen aan Chuck haar liefde betuigd, maar gaf de hoop nooit op dat hij haar liefde zou beantwoorden. Toen hij dat eenmaal deed, was zij van hem. Helemaal.

Ze gaat voor hem door het vuur

Blair is Chuck’s grootste cheerleader en staat altijd achter hem. Door haar natuurlijk manier van manipuleren, probeert ze hem te helpen zoveel als ze kan. Soms werkt het hen juist tegen, maar het is altijd goed bedoeld. Ze was zelfs in staat met Chuck’s oom Jack naar bed te gaan, zodat hij zijn hotel terug kon krijgen.

Ze houdt van gewaagde spelletjes

Toen zij en Chuck net een echte relatie waren begonnen, speelde zij geniepige spelletjes met onschuldige vrouwen. Chuck ging de vrouwen versieren en Blair kwam aanlopen op het precieze moment dat er iets op het punt stond te gebeuren. Blair kon dan de vrouw kleineren en wegjagen. Iets waar ze erg opgewonden van raakte.

Ze is grof in de mond

Blair heeft alle mogelijke manieren gevonden om van haar geliefde Chuck’s naam een scheldwoord te maken. Zoals onder ander: Motherchucker en Basshole.

Ze heeft een goed hart

Blair is dan wel geniepig en manipulatief, maar diep van binnen zit er een lief meisje. Ze wil het perfecte leven, maar wat ze nog veel liever wil is liefde. Zoals ze zelf zegt: ‘Alles kan ingewikkeld zijn, maar liefde maakt het simpel.’

Herken jij je een beetje in Blair en heb jij jouw Chuck gevonden in het leven? Geniet er dan zoveel mogelijk van. En probeer niet te veel manipulatieve streken bij elkaar uit te halen, want Blair was uiteindelijk het gelukkigst toen zij en Chuck eerlijk en liefdevol tegen elkaar waren.

LEES OOK: 23 dingen die alleen meisjes met een obsessie voor Gossip Girl zich zullen herinneren

Reageer op artikel:
Ontdek hier of jij de Blair in jouw relatie bent
Sluiten