Onthuld: het geheim achter J.Lo’s jaloersmakende derrière

J.Lo's kont kwam, zag en overwon. Al jaren is haar booty onderwerp van gesprek. Nu haar nieuwe clip is uitgekomen staat haar bips weer volop in de schijnwerpers. Want hallo, wat is 'ie mooi. Wij kunnen voorstellen dat er vrouwen zijn die ook graag zouden tekenen voor haar rondingen zonder enig spoortje cellulitis. Daarom zochten wij het geheim op:

J.Lo maakt gebruik van de kennis en kunde van Tracy Anderson. Ook voor haar nieuwe clip stond Tracy weer aan J.Lo’s zijde, ehm achterkant. Wat Jennifer moet doen? Een uur per dag sporten. Cardio en spiertrainingen. Beide een half uur per dag.

Ga jij al jaren braaf naar de sportschool maar heb je nog niet zo’n jaloersmakende bilpartij? Tracy’s geheim zit ‘m in afwisseling. Om de tien dagen een vernieuwing van oefeningen. Hang jij altijd in dezelfde apparaten? Stop nu. Wissel eens af en klim eens op een onbekend apparaat. Zoek nieuwe oefeningen. Inspiratieloos? Vraag om je heen wat jouw vriendinnen doen of vraag het aan je fitness instructeur. Gelijk een goede reden om een praatje te maken en in zijn ogen te gluren.

Reageer op artikel:
Onthuld: het geheim achter J.Lo’s jaloersmakende derrière
Sluiten