Redactie
Redactie Gezondheid 5 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Ontmoet jij deze week iemand voor een kortstondige liefdesrelatie? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #41 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #41

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Jij hebt het gevoel dat iedereen je controleert en daar word je kriebelig van. Laat je gedrag niet door anderen bepalen. Ga je eigen weg. Ga bij jezelf te raden en zorg dat je weet wat jij wilt. Dan doet het er niet toe wat anderen zeggen.

Stier

Jij bent altijd wel in voor iets aparts. Aan creatieve ideeën ontbreekt het jou ook deze week niet. Als je die, met jouw tomeloze inzet, dan ook nog omzet naar iets tastbaars, dan kun jij echt iets bijzonders bereiken deze week.

Tweeling

Je hebt een positieve uitstraling deze week. Dat helpt jou om je opdrachten voor de komende tijd met links te doen. Vanwege je charmante uitstraling vecht men bijna om bij je in de buurt te zijn en het jou naar de zin te maken. Het gaat ook niet voor niets zo lekker.

Kreeft

Jij bent begaan met het welzijn van je medemens. Dat ben je altijd, maar nu wel bijzonder veel. Dat uit zich niet alleen in een gift aan een goed doel, maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. En dat is bewonderenswaardig!

Leeuw

Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen en dat geluk zal nog wel even aanhouden. Je voelt je in topvorm en de gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carrièresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.

Maagd

Neem deze week afstand van je vragen en zie de dingen eens wat ruimer. Misschien kom je dan tot een oplossing. Vaak krijg je pas een helder moment als je er net even niet aan denkt. Maak je hoofd daarvoor leeg.

Weegschaal

Geniet deze week van de bijzondere rust die je samen met je partner kunt beleven. Laat je emoties en gevoelens stromen. Er mogen slechts fijne gevoelens in je opkomen. Zo niet dan moet je gaan uitzoeken waar die andere gevoelens vandaan komen.

Schorpioen

Jij ontmoet deze week iemand voor een kortstondige liefdesrelatie. Je kunt daar rustig op ingaan en ervan genieten. Denk echter niet dat dit de ware Jacob is. Wees maar niet teleurgesteld, want de ware liefde komt binnenkort ook nog wel.

Boogschutter

Soms is het verstandig om op te geven. Of het nou gaat om je werk, een studie, een vriendschap of zelfs je relatie. Sommige zaken hebben geen bestaansrecht. Opnieuw beginnen kan moeilijk zijn, maar het pakt op de langere termijn echt beter uit.

Steenbok

Je gaat deze week iets presenteren, waar je helemaal achter staat. Het is te merken dat je vanuit je hart spreekt. Je zult dan ook veel positieve reacties ontvangen. Jouw enthousiasme over je eigen plannen wordt overgenomen door de toehoorders.

Waterman

Plotseling is er deze week weer wat kleur in jouw leven. Net op tijd want je begon het allemaal wel erg saai te vinden. Je hoeft echter niet altijd op actie van anderen te wachten, je kunt ook zelf initiatief nemen. Verras die ander eens.

Vissen

Voor jouw geluk is het van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer “nee” te zeggen, op een nette manier. Zeggen wat jij wil, doen wat jij wil, zonder daarmee iemand anders te kwetsen. Diplomatie is voor jou van levensbelang.

Lees ook: Friends forever – Déze sterrenbeelden kunnen heel goed met elkaar opschieten

Reageer op artikel:
Ontmoet jij deze week iemand voor een kortstondige liefdesrelatie? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten