Zara Bircan
Zara Bircan Love 5 feb 2020

Jij ontmoet je toekomstige lover op deze plek gebaseerd op je sterrenbeeld

Laat alles op je planning maar vallen en maak ruimte vrij om te spenderen op je nieuwe favoriete plek. Volgens je sterrenbeeld ontmoet jij je toekomstige partner op een plek dichterbij dan je denkt.

Rozen zijn rood, Whatsapp vinkjes zijn blauw. Waar op aarde ontmoet jij je toekomstige lover nou?

Jij ontmoet je toekomstige lover op deze plek gebaseerd op je sterrenbeeld

Ben je al lang aan het rondkijken op de sportschool of bij het uitgaan, op zoek naar je toekomstige lover? Doe je bril maar weer af, want je hoeft niet meer te zoeken. Volgens je sterrenbeeld kom jij je toekomstige liefje tegen op de volgende plek.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij weet elke omgeving levendig te maken, Ram. Jouw partner kom je tegen op de meest onverwachte plekken: in de supermarkt, om de hoek van de snackbar of in de rij van een feest.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij weet als de beste hoe je kunt genieten van de simpele dingen in het leven, Stier. Misschien is het weer tijd om een park of openluchtfestival op je planning te zetten. Jouw liefje ontmoet jij buiten de deur.

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Romantiek is te vinden in romantische hoekjes. Jouw liefje is te vinden op een bruiloft, Tweeling. Jij weet het feest levendig te maken en kan met gemak je liefje inspireren. Met jouw mysterieuze kant weet je een liefje te betoveren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Hopelijk zit je nog lekker achterovergeleund in het aquarium, Kreeft, want jij ontmoet je toekomstige lover op je werkplek. Lekker veilig en bekend. Kijk wel verder dan je neus lang is, misschien zat je toekomstige partner ál die tijd gewoon een afdeling hoger?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ben je al klaar om die spiegel even opzij te zetten? Natuurlijk ben je al voorbereid, Leeuw. Misschien kun je je toch maar opgeven voor dat ene evenement? Jij hoeft alleen maar gezien te worden en de rest gebeurt vanzelf.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je lover is dichterbij dan je denkt, Maagd. Jij ontmoet je soulmate tijdens een activiteit. Of dat nou een mind-, yoga- of dansevenement is. Laat zien hoe erg jij kunt genieten en stap op je nieuwe liefje af.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Waar je intenties ook liggen, flirten kan jij overal en met iedereen. Jouw lover is te vinden op een terrasje. Als sociale vlinder die graag gezien wil worden, is een terras of eettent de perfecte plek voor jou om de ware aan de haak te slaan. Rustig genoeg om een diepgaand gesprek over je passies te hebben.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Aangezien je af en toe iets te gesloten kan zijn, is een huisfeest de perfecte plek waar jij je lover ontmoet. Door voorgesteld te worden aan vrienden van vrienden, is er in ieder geval een bron van vertrouwen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Zon, zee en strand missen zeker niet in jouw vocabulaire. De perfecte mogelijkheid voor een romance. Blijf maar lekker veel reizen, want jij ontmoet je toekomstige soulmate op een avontuurlijke plek.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Houd je vrienden maar dichtbij je, Steenbok. Jouw toekomstige liefje kom je tegen op de plek waar je het meest met je vriendengroep spendeert. Iets vaker samen lunchen, misschien. Gezamenlijke vrienden hebben, handig toch? Dat is minder online stalken die je hoeft te doen. Gelukkig, de bank hoef je in ieder geval niet af.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Haal je feestkleren maar weer uit de kast, Waterman. Jouw toekomstige partner is te vinden op een festival. Maak je geen zorgen, want hij/zij weet zich te differentiëren op een manier dat niemand anders kan.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Was je al van plan vrijwilligerswerk te doen? Of stond dat uitje naar een museum weer op de planning? Zwem maar snel door naar die artistieke winkel om de hoek, Vissen, want jij ontmoet je soulmate op een creatieve plek.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Jij ontmoet je toekomstige lover op deze plek gebaseerd op je sterrenbeeld
Sluiten