Je favoriete bouwvakkers zijn terug! De trailer van Onze Jongens in Miami is uit dus zwijmel even mee

Het is al weer drie jaar geleden dat Onze Jongens, de Nederlandse versie van Magic Mike, in de bioscoop verscheen en wat was dat een succes. Nu zijn onze geliefde jongens terug voor een tweede deel, namelijk Onze Jongens in Miami en als we de trailer mogen geloven belooft ook deze film heel wat goeds.

Blote mannen met perfecte lichamen, liefde en drama, Onze Jongens in Miami heeft het allemaal. Klinkt toch als een heerlijke film om samen met de meiden te gaan kijken?

Onze Jongens in Miami

Deel 1 van deze film veroverde onze harten al, maar nu we de trailer van het tweede deel gezien hebben weten we zeker dat ook deze film een groot succes gaat worden. Hallo, wie wil er nu niet een hele film lang naar mannen met een goed lichaam kijken?

Waar gaat dit deel over?

In de film Onze Jongens in Miami volgen we weer Jorrit, gespeeld door de knappe Jim Bakkum. Jorrit is weer single en zijn collega Bas vindt dat ze echt iets aan hun leven moeten doen.

Hierdoor gaan ze samen naar Miami om een nieuwe stripclub te openen. Dit doen ze natuurlijk niet alleen want ook de knappe Thijs vliegt naar Miami samen met een nieuwe stripper/collega-bouwvakker Boris.

Wat op een mooie droom begint te lijken, begint toch als een nachtmerrie. De club die ze willen openen is namelijk een enorme bouwval en ze moeten dus flink aan de slag. De mannen komen niet alleen achter de bouwval, maar ook al snel achter het feit dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

In 2020 in de bioscoop

Een film met Jim Bakkum, Juvat Westendrop, Malik Mohammed en hun blote bovenlijven is zeker geen straf om naar te kijken. Door het alleen al zien van de trailer krijg je het een stuk warmer dus wacht maar tot jij de hele film gaat zien. De film draait vanaf 30 januari in de bioscoop.

Onze Jongens in Miami teaser | 30 januari 2020 in de bioscoop

Bekijk hier de teaser van Onze Jongens in Miami, 30 januari 2020 in de bioscoop! Onze Jongens zijn terug – met veel humor, spectaculaire choreografie en verleidelijke buikspieren! Wanneer de charismatische stripper Jorrit (Jim Bakkum) weer vrijgezel is, weet zijn beste vriend Bas (Martijn Fischer) hem over te halen om een stripclub te openen in het bruisende nachtleven van Miami.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Je favoriete bouwvakkers zijn terug! De trailer van Onze Jongens in Miami is uit dus zwijmel even mee
Sluiten