Renée
Renée | LinkedIn Life 16 april 2019

Genieten! De Nederlandse Magic Mike staat op Netflix en vriendin dat wil je zien

Iemand hoeft maar de woorden Magic Mike uit te spreken of je bent in extase. Plan dus maar snel een meidenavond, want Onze Jongens, de Nederlandse variant van Magic Mike, staat nú op Netflix.

Dat Onze Jongens nu op Netflix staat is reden genoeg om compleet weg te zwijmelen bij de knappe mannen met nog knappere moves. Bereid je voor op rode wangen in 3, 2, 1…

Onze Jongens op Netflix

De film gaat over vier spierbundels die als bouwvakker niet meer aan het werk komen in verband met de lage werkgelegenheid. Onder leiding van de gescheiden vader Jorrit (Jim Bakkum) en hun baas Bas proberen ze wat nieuws: strippen. Met andere woorden, dit wil je zien, want gespierde torso’s en sexy moves. Hoi, Jim.

Uiteraard zijn er ups en downs voor de strippende bouwvakkers in de romantische komedie. Is het bijvoorbeeld überhaupt een optie om een relatie te hebben als je dit werk doet? En hoe ga je om met problemen in je familie als je er een tijd niet voor je zoon bent geweest?

Bekijk hier de trailer:

Onze Jongens 2

Het is al fantastisch nieuws dat je de film nu op Netflix kunt zijn. Maar wat blijkt? De stripperfilm krijgt een vervolg, namelijk Onze Jongens in Miami. Aiii, papi. Vanaf begin 2020 kun je hier heerlijk van genieten met de meiden. Tegen die tijd houden we je uiteraard op de hoogte.

Reageer op artikel:
Genieten! De Nederlandse Magic Mike staat op Netflix en vriendin dat wil je zien
Sluiten