Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 18 nov 2014

Onzeker verlegen en gepest meisje gekroond tot Miss Verenigd Koninkrijk

Shelby Tribble is 21 lengtes jong en afgelopen weekend gekroond tot Miss Vereningd Koninkrijk. Ze stond op het podium met een zelfverzekerde glimlach maar dat is wel eens anders geweest. Shelby was vroeger ontzettend verlegen en onzeker en werd altijd gepest.

Jarenlang moest deze jonge vrouw dealen met pesters die haar nog onzekerder maken. Tot op een dag de knop omging en ze besloot dat het genoeg was. Op haar vijftiende deed ze mee aan haar eerste Miss Verkiezing waar ze tot haar eigen verbazing tweede werd. Hierna was ze vastberaden om de pesters hun ongelijk te bewijzen. Het was tijd om eindelijk voor haarzelf op te komen.

Daarna heeft ze verschillende modellenklussen gedaan. Volgens Shelby was het hard werken en liep het niet altijd zoals gehoopt. Ze verhuiste naar Londen om het laatste beetje zelfvertrouwen te vinden en dat heeft goed uitgepakt. Ze staat onder contract bij twee modellenbureaus en is te zien in TV commercials en afgelopen weekend gekroond tot Miss Verenigd Koninkrijk. Zeg maar dag met je handje bullies.

Reageer op artikel:
Onzeker verlegen en gepest meisje gekroond tot Miss Verenigd Koninkrijk
Sluiten