Oogmake-up die de hele nacht blijft zitten? Dit is je lifesaver truc

Niets is vervelender dan uitgelopen oog make-up. Heb je de hele avond voor de spiegel gestaan om je oogschaduw perfect aan te brengen, is het resultaat na een uurtje dansen al niet meer zichtbaar. Heb je er ooit aan gedacht om lippenstift te gebruiken in plaats van oogschaduw?

Lippenstift wordt natuurlijk specifiek ontwikkeld voor de lippen maar waarom zou je het niet ergens anders ‘smeren’? Lippenstift heeft niet alleen een sterke pigmentatie, maar het droogt ook nog eens snel en het wordt zo gemaakt dat het de hele dag, avond én nacht zal blijven zitten.

Het kan niet met iedere lipstick. De beste lipstick die je hiervoor kunt gebruiken is een liquid lipstick. Doordat de make-up al vloeibaar is, kun je het gemakkelijker op je oogleden gebruiken. Liquid lipstick droogt op en hecht snel. Als je echter een normale creamy lipstick zou gebruiken gaat het al snel vettig en plakkerig voelen.

Het klinkt misschien een tikkeltje absurd, maar het lost al je oogschaduw problemen op. Plus, je kunt zoveel verschillende kleuren gebruiken als je wilt. Wil je je look naturel houden? Gebruik dan nude tinten. Wil je juist ogen die iets meer opvallen en zwaarder zijn aangezet? Kies dan voor donkerdere kleuren.

De vloeibare lippenstift kun je aanbrengen met een kwastje. Wil je helemaal shinen, breng dan nog een dun laagje glitter eyeliner aan. Dankzij deze hack zal je niet meer teleurgesteld in de spiegel kijken en onbezorgd kunnen feesten. Have fun!

Ben jij verslaafd aan lippenstift? Dan vind je dit misschien ook leuk om te lezen: De 8 meest bizarre weetjes over lipstick

Reageer op artikel:
Oogmake-up die de hele nacht blijft zitten? Dit is je lifesaver truc
Sluiten