Op zoek naar nieuwe aanwinsten voor in je collectie? Dit zijn de 9 leukste oorbellen voor een spotprijsje van €5

Ben jij klaar voor nieuwe items in je sieraden collectie maar wil je niet je salaris uitgeven? Zoek dan niet verder, want deze negen paar oorbellen voor een spotprijsje zijn fantastisch en goedkoop.

Wij hebben hier maar een ding op te zeggen: ‘goed voor de outfit, goed voor de bankrekening.’

Lees ook: Kledingtrends waar we tien jaar geleden een obsessie voor hadden

Oorbellen voor €5 en goedkoper

Voor schelpjes en gouden roosjes in je oren hoef je echt geen grote bedragen uit te geven. Bij winkels als ASOS, Lucardi maar ook H&M vind je de leukste items voor in je sieraden stash voor een betaalbare prijs.

oorbellen

1. Lucardi gouden schelpen €2,99

De kairo schelpen vind je tegenwoordig bij elk hip sieradenmerk. Maar omdat dit zo’n trend is, betaal je er snel al iets te veel voor. Gelukkig bestaan er ook betaalbare en toch super leuke varianten als deze.

oorbellen

2. Lucardi zilveren tijgers €4,99

Is goud niet jouw ding, maar wil je wel een catchy item in je oren hebben hangen? Dan is deze zilveren tijger een echte aanwinst voor in je stash.

oorbellen

3. ASOS parels met goud €4,49

Niet alleen bij Lucardi hebben ze mooie betaalbare oorbellen, ook ASOS verkoopt mega leuke hangers voor weinig geld zoals deze.

oorbellen

4. Zara set van twee €9,95

Dit setje van twee paar oorbellen is perfect als je meerdere items in een keer wil inslaan. Zo creëer je in een bestelling weer een fantastische look waar iedereen jaloers op gaat zijn.

oorbellen

5. My Unique Style zilveren hoops €4,95

Deze webshop is niet heel bekend, maar is zeker de moeite om even een kijkje te nemen. Ook als je geen fan bent van minimalistische oorbellen kan je hier terecht zoals je ziet.

oorbellen

6. Lucardi gouden hoops met rozen €2,99

Heb je meerdere gaatjes in je oren? Dan kan je deze gouden ringen met roosjes eraan ontzettend leuk combineren met andere oorbellen.

oorbellen

7. ASOS parelknopjes €4,49

Is goud en zilver niet jouw ding? Parels zijn helemaal hot en deze zijn verkrijgbaar voor een spotprijsje. Wij doen ze alvast in onze winkelmand.

oorbellen

8. Lucardi gouden schelpen €2,99

Heb jij niks met de kairo schelp maar wil je wel een beach vibe creëren in je oorbellen collectie? Dan ga je van deze oorbellen sowieso geen spijt krijgen.

oorbellen

9. Lucardi diamanten knopjes €4,99

Betaal je altijd net iets te veel voor gold plated oorbellen? Het kan ook anders, want deze knopjes gaan niet zweren in je oren en kosten maar €4,99.

Lees ook: Bye salaris! Dit zijn de 7 leukste bikini’s van AliExpress waar je meteen hebberig van wordt

Reageer op artikel:
Op zoek naar nieuwe aanwinsten voor in je collectie? Dit zijn de 9 leukste oorbellen voor een spotprijsje van €5
Sluiten