Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 15 dec 2018

Op deze leeftijd vinden mannen ons het aantrekkelijkst

Uiteraard is het zo dat iedereen een andere leeftijdsvoorkeur heeft voor haar of zijn partner. Echter blijkt dat álle maar dan ook álle mannen zich het meest aangetrokken voelen tot vrouwen in hun mid-twenties. En hoe geweldig nieuws is dit aangezien we dat nú allemaal zitten?

Finland bedankt

In Finland hebben ze onderzoek gedaan naar tot welke leeftijd zowel mannen als vrouwen zich het meest seksueel aangetrokken voelen tot elkaar. Er deden 12.656 mannen en vrouwen tussen de 18 en 49 jaar mee aan de enquête. Daarin werd aan elke deelnemer gevraagd tot welke leeftijdsgroep ze zich de afgelopen twaalf maanden het meest seksueel tot aangetrokken voelden. Maar ook met welke groep ze uiteindelijk écht het bed hebben gedeeld.

Hij smelt van de 25-jarige vrouw

Volgens de onderzoekers ligt de keuze van de man voor een middentwintiger aan meerdere dingen. Zo zijn ze onbewust opzoek naar een vrouw die ‘geslachtsrijp’ is en die hij dus kan bevruchten. De vrouw die rond de 25 is, is namelijk biologisch gezien niet te jong maar ook zeker niet te oud om moeder te worden.

25 jaar zijn

De leeftijd van de man zelf heeft geen invloed op zijn aantrekkingskracht tot de leeftijdscategorie van de vrouw. Zo vallen álle mannen tussen de 19 en 49 jaar volgens dit onderzoek op de vrouw in haar mid-twenties. Doe daar dus vooral je voordeel mee.

Echter blijkt uit hetzelfde onderzoek dat de vrouw waar de man daadwerkelijk het bed mee deelt niet per se aan deze leeftijd hoeft te voldoen. En mogen wij dan zo brutaal zijn om te stellen dat de man toch echt zijn pielemuis achterna loopt ongeacht de leeftijd van de vrouw?

LEES OOK: Waarom Nederlandse vrouwen liever een good guy willen dan een macho man

Huffington Post

Reageer op artikel:
Op deze leeftijd vinden mannen ons het aantrekkelijkst
Sluiten