Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 22 jan 2016

Op deze manier wind jij echt iedere man om je vingers

Het lijkt misschien ingewikkeld om hem zover te krijgen dat hij jou wil en alleen maar jou. Maar goed nieuws, het is echt geen hogere wiskunde. Op deze manier zul je hem zeker verleiden.

Wees hot

Voor een date doe je je haar natuurlijk niet ongewassen in een knotje. Niet alleen zal hij dan denken dat je niet echt je best hebt gedaan en geen interesse hebt in hem, ook zul je zelfverzekerder zijn met je haar mooi geföhnd. En hoewel mannen altijd beweren dat ze je zonder make-up mooier vinden, kun je er toch nét wat beter uitzien met een likje mascara of een beetje blush. Doe iets aan waar je je lekker doch vrouwelijk in voelt. Stiletto hakken hoeven niet als je normaal altijd op sneakers loopt, maar dat joggingpak kun je beter wel in je kast laten liggen.

Wees interessant

Er zijn veel mooie vrouwen. Daarom heb je meer nodig dan alleen de looks om die kerel om je vingers te winden. Praat ergens over waar je passie bij voelt en hij zal gek worden van de twinkeling in je ogen.

Want niets zo hot als een vrouw met inhoud. Een vrouw die weet waar ze het over heeft. Mannen vinden het heerlijk als je een beetje tegengas geeft en hem uitdaagt in het gesprek. Mannen willen geen onderdanige vrouw die slaafs knikt als hij praat en alles zonder morren doet wat hij wil.

Flirt

Plaag hem, maak grapjes, kijk hem recht in z’n ogen, raak hem nét iets te lang aan. Laat zien dat je hem leuk vindt en hij zal jou leuk vinden. Zo werkt het nou eenmaal. Maar geef hem niet alles, zodat hij naar meer zal verlangen. Je mag daarom best met andere mannen praten als hij in de buurt is.

Voilà, hij zal niets anders meer willen dan jou.

LEES OOK: Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe je date

Reageer op artikel:
Op deze manier wind jij echt iedere man om je vingers
Sluiten