Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 nov 2017

Te leuk: Op dit strand in Thailand wonen super lieve aapjes waar je mee kunt spelen

Als je al overtuigd was om naar Thailand te gaan voor de sushi chips, dan wil je nu al helemaal naar dit magische land. Want wist je dat er een monkey beach bestaat? Juist, een strand in Thailand waar super lieve aapjes wonen, waarmee je eindeloos kunt spelen.

Thailand heeft prachtige tempels, de alleraardigste mensen die je ooit zult ontmoeten en natuurlijk de lekkerste rijstgerechten. Maar het land heeft ook adembenemend mooie stranden. En dit strand is het leukst van alle stranden, want op dit strand wonen aapjes.

Op dit strand in Thailand wonen super lieve aapjes

Monkey Beach is, zoals de naam al doet vermoeden, vol met aapjes. Apen die wonen op het strand, in de palmbomen klimmen en zwemmen in de zee. En die het super leuk vinden om te spelen met mensen die komen zonnen.

Het strand is op het eiland Ko Phi Phi Don in Thailand. En geef toe, het ziet er alleen al fantastisch uit.

Aapjes kijken

De apen wonen eigenlijk in de bergen verderop op het eiland. Maar op het strand vinden ze fruit en zaden. En ja, ze zijn dol op snacks van toeristen. Pas daarom goed op je meegebrachte eten, want brutaal zijn de aapjes wel.

Wij hebben dit eiland vast op onze bucketlist gezet.

Als je naar Thailand gaat wil je dit sowieso even lezen: Thailand voor beginners: 13 x dit wil je weten voor je eerste reis naar het land van de glimlach

Reageer op artikel:
Te leuk: Op dit strand in Thailand wonen super lieve aapjes waar je mee kunt spelen
Sluiten