Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 november 2017

Hoe vet: In deze stad kun je op een dak schaatsen terwijl je geniet van een adembenemend mooi uitzicht

Misschien ben je nu nog niet helemaal in de winterstemming en heb je geen zin om je dikke tuien uit de kast te halen, maar het najaar brengt ons juist ook weer hele leuke dingen. Schaatsen bijvoorbeeld. En niet gewoon buiten op natuurijs of binnen in een grote hal. Nee, gewoon on top of the world. Oftewel, op een dak. Ja echt.

Schaatsen kan natuurlijk het hele jaar door in een schaatshal, maar in de winter hangt er net even wat meer sfeer op de ijskoude banen. En er rondom heen. En wat is er nu beter dan zicht op een prachtige skyline terwijl je rondjes aan het schaatsen bent?

Op een dak schaatsen

Wij gingen helemaal uit ons dak toen we dit nieuws hoorden. Schaatsen is al vet leuk, maar op een dak? Een dak dat verlicht is met fijne lampjes, dat omringd wordt door de mooiste gebouwen en dat voorzien is van alcohol. Want naast een schaatsbaan is er ook een bar waar je een heerlijk drankje kunt bestellen.

Als je na een paar drankjes weer de schaatsbaan op gaat, hoef je niet bang te zijn dat je van het dak afvalt. Het is namelijk omringt door muurtjes. Maar niet te hoog, want dat zou natuurlijk weer het super mooie uitzicht belemmeren.

Voor het schaatsfestijn ga je naar Londen. En wel naar Skylight Tobacco Dock. Daar is het allemaal te doen. En als je niet alleen daarvoor naar Londen wil reizen, dan pak je toch ook nog even een kerstmarkt mee? Want Londen is rond de feestdagen echt een prachtstad.

Lees hier wat je nog meer allemaal in Londen kunt doen: 8 x wat je nog meer kunt doen in Londen naast kerstshoppen

Reageer op artikel:
Hoe vet: In deze stad kun je op een dak schaatsen terwijl je geniet van een adembenemend mooi uitzicht
Sluiten