Op wintersport? Dit zijn beautytips voor in de sneeuw

We komen de winter bijna nooit door zonder dat we het aan onze huid merken. Wat we dan nodig hebben? Tips van vrouwen die weten wat ze moeten doen. Dit zijn beauty tips voor serieus winterweer (van een professionele snowboarder):

Hoe ziet je beauty routine eruit?

‘Ik maak mijn gezicht elke ochtend en avond schoon met een reinigend product en warm water. Vervolgens doe ik een dagcrème op met SPF om mijn gezicht goed te beschermen. Qua make-up hou ik dingen graag simpel: ik doe een beetje foundation onder mijn ogen, ik gebruik wat bronzer en doe een klein beetje mascara op.’

Wat zijn de producten waar je niet zonder kan?

‘Gedurende de winter is bronzer mijn musthave product. Ik doe er alles voor om tijdens het koude seizoen een beetje kleur op mijn gezicht te krijgen.’

Hoe bescherm je je huid tegen koude wind?

‘Wanneer ik buiten ben zorg ik er altijd voor dat ik genoeg zonnebescherming op mijn gezicht draag. Ook heb ik altijd een goede lippenbalsem met SPF bij me zodat mijn lippen niet verbranden.’

Heb je tips die je nog wilt delen?

‘Als je in de winter last hebt van gebroken nagels, raad ik je aan altijd je nagels te lakken. Zelfs met één laagje doorzichtige nagellak voorkom je al dat je nagels breken door het koude weer en gebruik nagelriemolie, ook geweldig.’

Reageer op artikel:
Op wintersport? Dit zijn beautytips voor in de sneeuw
Sluiten