Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 20 apr 2018

Op naar Action! Daar verkopen ze een opblaas flamingo drankjeshouder die perfect is voor de zomer

Met het lekkere weer van deze week wil je nog maar één ding: dobberen op het water. Maar eh... het is wel vervelend om steeds het water uit te moeten om je wijn/gin tonic/of oké, cola te pakken. Gelukkig biedt deze opblaas flamingo de oplossing.

Het is roze, het blijft drijven én het zorgt ervoor dat je drankjes koud blijven met dit warme weer… Maak kennis met de opblaas flamingo van Action.

Action opblaas flamingo

Action verkoopt namelijk een fantastische opblaas flamingo drankjeshouder. Dat betekent dat jij aan je bruine kleurtje kunt werken op het water, zonder uit het zwembad te hoeven om drinken te pakken.

Klinkt ideaal, is het ook. Wat het verhaal helemaal compleet maakt is dat de opblaasbare koeler maar 3,89 euro kost. Kijk, als het om koopjes gaat weet je dat je bij Action aan het goede adres bent.

Inslaan maar

Tijd voor een ritje naar België, want daar is de opblaas flamingo in de schappen gespot. We hebben nog niet kunnen achterhalen of deze musthave ook in Nederland verkrijgbaar is. Zodra we het weten houden we je uiteraard op de hoogte.

Update: het is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Pssst: niet kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje bij Primark voor de geweldige pool floats.

Reageer op artikel:
Op naar Action! Daar verkopen ze een opblaas flamingo drankjeshouder die perfect is voor de zomer
Sluiten