Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 november 2017

Dit opblaasbaar hindernisparcour is hét uitje dat je met je vriendinnen wil doen

Een high tea, een dagje shoppen, een avondje in de kroeg, lekker uiteten, een film kijken of naar een festival heb je al duizend keer met je vriendinnen gedaan. Als je echt eens iets anders, iets origineels wil doen, dan daag je je vriendinnen uit om mee te doen aan dit opblaasbaar hindernisparcour. Geheel in stijl van de jaren 90.

Vergeet wipe-out, want dit opblaasbaar hindernisparcour is het nieuwe spel dat je met je vriendinnen wil spelen. En het leuke is, dat het veel meer is dan alleen een parcour.

Hindernisbaan in de stijl van de jaren 90

De baan heeft ook wel de naam The Beast en is de grootste in de hele wereld. Dan kun je je misschien wel voorstellen wat voor baan het is. The Beast is maar liefst 272 meter lang en heeft 32 obstakels. Het is er in ieder geval niet eentje waar je binnen 1 minuut klaar mee bent.

Terwijl je ploetert om bij het einde aan te komen, draait een dj de heerlijkste platen. En als je eindelijk klaar bent, staat er een lekker drankje voor je klaar en kun je je helemaal geven aan het smakelijke eten. Kijk in dit filmpje maar eens hoe het eraan toe gaat:

De baan bevindt zich in Birmingham en is open van vrijdag 9 tot en met zondag 17 december. Genoeg tijd om vriendinnen bij elkaar te vinden die met jou de uitdaging aangaan. En be prepared voor spierpijn in je lachspieren want het wordt gekkenhuis. Ongetwijfeld.

En als je toch in Engeland bent: Leukste uitje ooit: je kunt nu een Gin&Tonic bus tours doen in Engeland

Reageer op artikel:
Dit opblaasbaar hindernisparcour is hét uitje dat je met je vriendinnen wil doen
Sluiten