Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 18 apr 2018

Wauw! In de Filipijnen ligt een gigantisch opblaasbaar unicorn eiland waar je de hele dag kunt relaxen

Je hebt vast wel eens gedroomd dat je in unicorn heaven was beland en dat alles roze kleurde en je met eenhoorns kon knuffelen. Die droom komt zo ongeveer uit op Unicorn Island in de Filipijnen waar een gigantisch eenhoorn paradijs op de zee ligt.

Unicorn Island is een opblaasbaar eiland in de Subicbaai bij de Filipijnen. Je kunt er de hele dag relaxen op zitzakken in de roze Bali lounge, een parcours afleggen op unicorn floaties en jaaaa… knuffelen met mega unicorns.

Opblaasbaar unicorn eiland

Jij ziet jezelf al lachend met vriendinnen de Rainbow Walk betreden om het eiland op te komen. Haha je kunt zelfs een wedstrijdje doen om te zien wie het hardst wordt afgevuurd door de Human Launcher (hieronder zie je de hele plattegrond van het drijvende eiland). En j.. natuurlijk maak je hier ook de mooiste Instagram kiekjes.

Je kunt hier de hele dag relaxen

Voor 7,75 euro mag je twee uur lang losgaan op de floaties en lig je de rest van de dag te chillen op het strand. En voor 12,90 euro mag je de hele dag rondrennen op het opblaasbare eiland. Op de website van Unicorn Island kun je de openingstijden en het adres van dit paradijsje vinden.

Reageer op artikel:
Wauw! In de Filipijnen ligt een gigantisch opblaasbaar unicorn eiland waar je de hele dag kunt relaxen
Sluiten