Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 30 apr 2018

Single meisjes opgelet! Er bestaat nu ook voor jou een opblaasbaar vriendje

Ben jij het zat single te zijn en daarover vragen te krijgen? Je wil gewoon lol maken en niet gewezen worden op het feit dat je alleen bent. De oplossing is nabij: opblaas hunk. Hij functioneert als jouw nieuwe hubby en iedereen is in; voor een spelletje met hem.

Een opblaas vriendje, hoe briljant is dat? En wat deze lover extra leuk maakt is dat je er veel lol aan beleeft. Daarnaast kan je hem delen met jouw vriendinnen. Klinkt gek, maar neem deze hunk mee naar al jouw zwembadfeestjes en je zult zien hoe geweldig hij is.

Opblaasbaar vriendje

Eigenlijk is dit het ideale vriendje. Hij is gespierd en je kan erom lachen. Daarnaast vinden al jouw vriendinnen hem leuk en zelfs jouw vrienden vinden hem interessant.

Wat deze man dan zo hilarisch maakt? Je kunt zijn spierballen gebruiken in een spel. Namelijk door ringen om zijn armen te gooien. Dit zorgt alleen maar voor plezier, alle vragen over waar jouw echte vriend is blijven onopgemerkt.

Gespierde hunk

Een ander grappig feit is dat deze opblaas knul breder is dan alle jongens op het zwembad feestje. Jij steelt daarom sowieso de show met je ‘nieuwe lover’.

Hij is zo gespierd dat jij kan drijven in zijn armen. Je hebt geen echte man nodig die na een paar tellen gaat zeuren over dat je te zwaar bent. Néééé, jouw opblaas vriend draagt jou met alle plezier en is nooit te beroerd om een spelletje te spelen.

Dit te gekke product kan je kopen bij Amazon. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de zomer.

Reageer op artikel:
Single meisjes opgelet! Er bestaat nu ook voor jou een opblaasbaar vriendje
Sluiten