HEBBEN! Met deze opblaasbare avocado zal jij in stijl ronddobberen in het zwembad

Laura Lammertse 7 mei 2017 Life

Na de hype van de flamingo's, donuts en pizzapunten is het nu de beurt aan ons favoriete superfood: de avocado. Op kickstarter staat namelijk een aanbod van deze opblaasbare avocado en hij is om op te vreten.

Ben jij van plan deze zomer niets anders te ondernemen dan heerlijk aan het zwembad liggen en ronddobberen op jouw luchtbed? Dan hebben we goed nieuws, want je kan deze activiteit nu uitvoeren met de opblaasbare avocado. Yummie!

Twee-in-een

Het is het nieuwe bedrijf Kool Pool die uitgekeken was op de mainstream opblaasbare figuren van afgelopen jaar. Dat moest anders, dachten zij. En dat deden ze.

En naast dat jij op de opblaasbare avocado een chill-level van 100 procent weet te behalen, kan jij ook die paar minuten per dag dat jij wél actief wilt zijn besteden aan dit luchtbed. De pit van de avocado kan je er namelijk uithalen en dan heb jij een strandbal. Ideaal voor een potje avocado volleypit, eh bal. Vernuftig.

Ben jij verkocht? Dan kan je je nu inschrijven op Kickstarter voor deze opblaasbare avocado. Er zijn ook vele andere grappige voorwerpen die Kool Pool in de productie wilt brengen. Welke kies jij uit?

Liever een jacuzzi? Lees dan dit: Wil je de spotgoedkope opblaasbare jacuzzi bemachtigen? Schrijf je dan híer in jacuzzi aldi

Reageer op artikel:
HEBBEN! Met deze opblaasbare avocado zal jij in stijl ronddobberen in het zwembad
Sluiten