Yes! Bij de Blokker kun je een opblaasbare jacuzzi kopen om het hele jaar door in te relaxen

Oeeeh stel je eens voor, dat je in jouw eigen tuin kan genieten van een relaxte spa. Dat kan zomaar werkelijkheid worden want bij de Blokker is deze week een super de luxe opblaasbare jacuzzi in de aanbieding.

Je ziet jezelf al heerlijk onderuit gezakt in je eigen opblaasbare jacuzzi liggen, in die leuke bikini van de nieuwe zomercollectie én lekker gebruind door de zon.

Je eigen opblaasbare jacuzzi

Het zou toch heerlijk zijn om elke dag even pootje te baden in een voorverwarmd badje samen met je lover of je beste vriendinnen? Zelfs in het najaar en in de winter kun je gebruik maken van deze jacuzzi want het water kan maar liefst veertig graden warm worden.

De jets van de jacuzzi kun je zó hard zetten dat de bubbels aanvoelen als een ontspannen massage. Heerlijk. Zo kom je natuurlijk nóóit meer uit die jacuzzi. En oh ja, er zit ook nog sfeerverlichting in.

Alleen deze week in de aanbieding

Normaal gesproken kost de jacuzzi 500 euro, maar van 7 tot en met 13 mei krijg je 30 procent korting en kost hij ineens nog maar 349 euro. Wees er dus snel bij als je zo’n toffe jacuzzi in je tuin of op je dakterras wilt hebben staan.

Reageer op artikel:
Yes! Bij de Blokker kun je een opblaasbare jacuzzi kopen om het hele jaar door in te relaxen
Sluiten