Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 7 apr 2017

JAHA! Wij vonden de spotgoedkope opblaasbare jacuzzi en je kunt ‘m NU nóg goedkoper kopen

De opblaasbare jacuzzi heeft Nederland de afgelopen dagen in de ban gehouden. Iedereen werd dolenthousiast van de aankondiging dat Aldi de opblaasbare jacuzzi zou gaan verkopen. Want waar een jacuzzi normaal niet te betalen is, is deze opblaasbare variant dat wél. Alleen toen bleek dat Aldi 'm toch niet ging verkopen. Maar wij gingen voor je op zoek, met succes.

Zie je jezelf al zitten bij mooi weer? Glas rosé, een fles prosecco, bubbeltjes aan en chillen maar. Hoe relaxt klinkt dat? Het opblaasbare bad kun je gewoon verwarmen dus ook bij minder mooi weer kun je er fantastische uurtjes in spenderen. Perfect voor in de tuin, of op het dakterras van een studentenhuis. Want als jij met je medebewoners een paar tientjes lapt, hebben jullie héél lang plezier voor twintig.

Na de aankondiging dat de jacuzzi verkrijgbaar zou zijn was het animo was enorm. Maar, toen bleek dat Aldi de jacuzzi alleen in het buitenland ging verkopen. Ongelooflijk jammer, want iedereen zag zichzelf wel zitten in dit fantastische bad. Zeker met het mooie weer.

De spotgoedkope opblaasbare jacuzzi komt namelijk met een stevige bodem, een fijne zijkant, 120 (!) sterke bubbelstralen, een filter en een geïsoleerde deksel waardoor het water warm blijft, ook als je er eventjes uit gaat. Hebben dus.

Wij gingen eens goed op zoek en vonden de jacuzzi voor maar 349,95 euro hier (terwijl ‘ie bij de Aldi 400 zou gaan kosten). Het schijnt dat er niet zoveel zijn dus als jij het populairste item van Nederland wil hebben, sla dan je slag.

Veel plezier met bubbelen!

Reageer op artikel:
JAHA! Wij vonden de spotgoedkope opblaasbare jacuzzi en je kunt ‘m NU nóg goedkoper kopen
Sluiten