Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 31 mrt 2018

Verzamel je bubbelmaatjes! Lidl geeft dé opblaasbare jacuzzi gratis weg

Als je niet je boodschappen bij Lidl doet heb je alsnog een reden om naar de supermarkt te gaan. Waarom? Twee woorden: opblaasbare jacuzzi. Maar de kans is aanwezig dat je achter het net hebt gevist. Gelukkig is er nóg een manier om gratis aan de jacuzzi te komen.

De opblaasbare jacuzzi is sinds vorig jaar een mega hit. Zo’n hit dat ‘ie dit jaar dus weer in de schappen ligt. Gelukkig zijn ze bij Lidl zo slim om er eentje achter te houden. Via social media kun je namelijk dé jacuzzi winnen.

Opblaasbare jacuzzi winnen

De zomer wordt nóg leuker als je die opblaasbare jacuzzi (bij een vriendin) in de tuin hebt staan. Zie je het al voor je? Lange zomeravond, paar flessen rosé, je beste vriendinnetjes in de jacuzzi… Dat is hoe de zomer zou moeten zijn.

Deze jacuzzi van 289 euro kan in ieder geval binnenkort nog van jou zijn. Lidl geeft het bubbelbad op Instagram weg en je hoeft er niet heel veel voor te doen. Check de Instagram post hieronder:

Volg ons op Instagram, laat ons hieronder weten wie je beste bubbelmaatje is ennn maak kans op deze opblaasbare jacuzzi! Voorwaarden ➡️ #linkinbio

Een bericht gedeeld door Lidl Nederland (@lidlnederland) op

Reageer op artikel:
Verzamel je bubbelmaatjes! Lidl geeft dé opblaasbare jacuzzi gratis weg
Sluiten