Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 apr 2017

Deze opblaasbare spelletjestafel maakt jouw zwembad chillsessies compleet

Wij Nederlanders draaien lichtelijk door zodra de zonnestralen op ons hoofd schijnen. Het liefst trekken we meteen onze bikini aan en duiken we in het dichtstbijzijnde zwembad. OkƩ, misschien een beetje te veel van het goede. Maar, we spotten een heel leuk item dat je nu alvast kunt scoren: de opblaasbare spelletjestafel.

Spelletje spelen?

Zie je het al voor je? Drijvend in het zwembad met het zonnetje op je bol. Je bestie drijft tegenover je met een beteuterd gezicht omdat jij haar zojuist hebt ingemaakt met een potje pesten.

OkƩ, je houdt het natuurlijk wel gezellig. Voor de echte spelletjesfanaten en waterratten onder ons is dit jouw perfecte zomer musthave. Terwijl jij dobbert in het water kun je je uren vermaken met een ouderwets potje kaarten of UNO. En de kaarten zijn waterproof. Win-win situatie.

Vergeet niet je cocktail, om het allemaal nog net even wat fijner te maken. De opblaasbare stoel heeft namelijk een gat aan de zijkant waar jij mooi je glas in kunt zetten. Tussen het denken door even een slokje Mojito? Dat is nog eens ultiem genieten van het leven.

Scoor deze opblaasbare spelletjestafel nĆŗ hier en jouw zomer kan niet meer stuk.

Deze is ook heel chill: Hebben: Je kunt nu bij de supermarkt een spotgoedkope opblaasbare jacuzzi kopen

Reageer op artikel:
Deze opblaasbare spelletjestafel maakt jouw zwembad chillsessies compleet
Sluiten