Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 17 mrt 2018

Deze opblaasbare wijnfles is het enige wat jij en je besties deze zomer nodig hebben

Het is ontiegelijk koud buiten, maar dat mag de pret niet drukken. Het voorjaar (en dus de zomer) is in het vooruitzicht en wij hebben een reden gevonden om nú je vakantie te boeken. Maak kennis met de opblaasbare wijnfles. Als iets je vakantie top maakt, dan is dit het wel.

Wordt het Ibiza, Griekenland of toch Spanje? Dan is er in ieder geval één ding nodig in je koffer: deze opblaasbare wijnfles. Want naast wijn drinken is er natuurlijk niets beter dan zo’n gezellige float in het zwembad.

Opblaasbare wijnfles

Klein minpuntje: we hebben de fantastische opblaasbare wijnfles nog niet in Nederland gespot. Maar niet getreurd, want je kunt de te leuke wijnfles gewoon online bestellen. Lang leve het internet, want voor 24 euro is ‘ie van jou.

Bovendien hoef je niet bang te zijn dat na één fotosessie niets meer van je wijnfles over is. Op Amazon staat dat het van stevige kwaliteit gemaakt is. Oh, en het is meer dan 2 meter lang, dus je kunt er met je hele girlsquad op. Bijna, dan. Dit is toch net zo leuk als de opblaasbare eiland?!

Reageer op artikel:
Deze opblaasbare wijnfles is het enige wat jij en je besties deze zomer nodig hebben
Sluiten